Campertechniek

Eenvoudig de onbemande camperplaats inrichten

Campertechniek voorziet in allerlei middelen om uw onbemande camperplaats of camping in te richten. TecforRec heeft voor u een uitgebreid assortiment beschikbaar op het gebied van campervoorzieningen. U heeft onder meer de keuze uit verschillende (betaal)stroompalen, aansluitkasten, watervoorzieningen en veiligheidsvoorzieningen.

Ook biedt TecforRec een volledig assortiment aan parkinrichtingen voor uw camperplaats of camping. Denk bijvoorbeeld aan slagbomen en verkeersdrempels voor de veiligheid of uitstort plaatsen voor het afvalwater en fietsrekken en zitgelegenheden voor uw gasten.

Betaal- en stroompalen

Het aanleggen van een stroomvoorziening biedt u en uw bezoekers van de onbemande camperplaats optimaal gemak. We hebben voor u een divers aanbod beschikbaar die in verschillende oplossingen voorziet. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een betaalstroompaal te installeren. De gewenste stroom is hierbij in te stellen er de rekening is direct contactloos te betalen.

Betaal- en stroompalen

Aansluitkasten

Aansluitkasten maken onderdeel uit van ons aanbod en zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bij de uiteenlopende modellen staan de specificaties vermeld en heeft u de keuze om bijvoorbeeld de gewenste fase-uitvoering te selecteren. Onze aansluitkasten zijn specifiek geschikt voor toepassing op campings en camperplaatsen.

Aansluitkasten

Watervoorzieningen

Wilt u uw camperplaats of camping voorzien van een watervoorziening? We bieden u diverse mogelijkheden om een optimale watervoorziening te realiseren. Bijvoorbeeld met rvs-waterzuilen of met een kunststofzuil, maar ook met waterhaspels, afvoerputten en waterslangen. De toegepaste campertechniek voor watervoorzieningen is innovatief en duurzaam.

Bekijk aanbod watervoorzieningen

Veiligheidsvoorzieningen

Het is op iedere verblijfplaats voor campers of caravans belangrijk om rekening te houden met de veiligheid. Daarom zijn in ons aanbod verschillende veiligheidsvoorzieningen opgenomen, zoals een brandblusser en brandblusserkast met poederblusser.

Bekijk aanbod veiligheidsvoorzieningen

Parkinrichting

Naast alle campertechniek om in energie en water te voorzien, is ons aanbod verder uitgebreid met middelen voor parkinrichting. Wij hebben voor u onder meer een fietsaanleunbeugel beschikbaar. Dit zijn beugels om de fietsen netjes en overzichtelijk tegenaan te plaatsen. In het kader van het vergroten van de veiligheid bieden wij u de mogelijkheid om trottoirpalen te kopen.

Bekijk aanbod parkinrichting

Totaalleverancier in campertechniek

TecforRec is een totaalleverancier in campertechniek en gespecialiseerd in het leveren van stroomoplossingen en watervoorzieningen. Ons aanbod sluit perfect aan op dat wat aan voorzieningen nodig is op camperplaatsen, campings, recreatieparken en jachthavens. Wij bedienen daarbij zowel de zakelijke en commerciële markt als particulieren.

Direct bestellen of offerte aanvragen

De producten in het aanbod op het gebied van campertechniek zijn online te bestellen. Uiteraard is het mogelijk om bij een combinatie van producten vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit is mogelijk via onze contactpagina. Onze producten zijn speciaal op uw wensen af te stemmen. Wij leveren wat dat betreft maatwerk en indien gewenst dragen wij zorg voor de installatie van utiliteitsvoorzieningen. Mocht u een vraag hebben over campertechniek of meer informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0850 200 902 en per mail via info@tecforrec.com.