Deckclear

Met de slimme oplossingen van Deckclear is uw jachthaven ineens voorzien van water en elektra. Deze nutsvoorzieningen zijn niet alleen functioneel, maar zitten ook nog eens heel handig opgeborgen in of onder de steiger. U kunt Deckclear online bestellen, dan ontvangt u het binnen 5 werkdagen.

  • Voorzie uw jachthaven van water en elektra
  • Handige opbergsystemen
  • Ontvang uw bestelling binnen 5 werkdagen
  • Vanaf € 50 gratis verzending

TecforRec is totaalleverancier. Wilt u uw jachthaven volledig voorzien van water en elektra? Neem dan contact met ons op. We doen u graag een vrijblijvende offerte tegemoet.

 Deckclear elektraDeckclear watervoorziening

Watertappunt

Met Deckclear verbergt u alle wateraansluitingen netjes onder de steigers. Met name bij smalle steigers is dit een uitkomst. Het materiaal is vervaardigd van rvs, waardoor Deckclear water- en weersbestendig is. De Deckclear is duurzaam vanwege zijn afsluitbare functie. U kunt de verschillende aansluitingen laten nummeren, zodat het duidelijk is voor aanmerende boten welke aansluiting bij de ligplaats hoort.

Verborgen stopcontacten

Deckclear biedt elektravoorziening aan in de vorm van opklapbare stopcontacten, die verborgen zitten in de steiger. Zowel de Deckclear elektra- als watervoorziening is leverbaar in rvs of de kleur glasparel. Het is mogelijk om de elektriciteitsaansluitingen te voorzien van een stroommeter.

TecforRec: totaalleverancier

Benieuwd welke oplossingen TecforRec nog meer kan bieden om de infrastructuur van uw jachthaven te verbeteren? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.