Elektrotechniek online bestellen

TecforRec is als technische groothandel gespecialiseerd in het leveren van alle voorkomende elektriciteitsvoorzieningen voor jachthavens, campings en recreatieparken. TecforRec biedt een breed assortiment aan producten binnen de recreatie- en jachthaventechniek, deze zijn o.a.:

Schakelaars en meters

De aardlekautomaten en de KWh meters maken deel uit van het elektrotechnische assortiment van TecforRec.

Stekkers en verlengsnoeren

TecforRec levert o.a. producten van Rolec Accessoires, dit is een divisie van Rolec Services Limited. Rolec Accessoires is gespecialiseerd in het aanbieden van een uitgebreid assortiment aan elektrische accessoires waaronder stekkers en verlengsnoeren. TecforRec is de officiële en exclusieve importeur van deze Rolec accessoires.

Binnen het STEKKER assortiment biedt TecforRec de volgende producten in verschillende uitvoeringen aan:

  • inbouwcontactdozen
  • koppelstekkers
  • stekkers

Binnen het VERLENGSNOEREN assortiment biedt TecforRec de volgende producten in verschillende uitvoeringen aan:

  • neopreen verlengkabels
  • PVC verlengkabels
  • elektriciteitsmeter

Kiezen van een verlengsnoer

U vindt bij ons snoeren met lengtes variërend van 1 tot 25 meter. De aders zijn leverbaar in diktes van 1,5 mm, 2,5 mm en 4 mm, waarbij geldt dat dikkere aders met een zwaardere stroomsterkte (ampère) belast kunnen worden zonder dat ze te warm worden. Ook verschillen de verlengsnoeren in het voltage waarvoor ze geschikt zijn. In ons aanbod vindt u verlengsnoeren geschikt voor 230V en 400V. Daarnaast leveren wij de snoeren in blauw PVC en zwart neopreen. U houdt de snoeren met verschillende ampères makkelijk uit elkaar: de snoeren van 125A worden geleverd met een rood koppeldeel en de snoeren van 124A met een blauw koppeldeel. Tot slot vindt u bij ons snoeren met handige meters om het verbruik exact bij te houden.

SNEL EN GEMAKKELIJK ONLINE BESTELLEN

U bestelt onze producten eenvoudig via onze webshop. Indien op voorraad zijn onze producten binnen 5 werkdagen in huis. Uiteraard is ook een offerte op maat mogelijk, lees hier meer over onderaan.

PRODUCTONTWIKKELING OP MAAT

U kunt al onze producten los bestellen in onze webshop. Indien u specifieke wensen heeft en uw gewenste product niet terugkomt in het aanbod kunnen wij maatwerk bieden. Gewenste productaanpassingen en nieuwe productontwikkelingen op verzoek horen tot het klantgerichte maatwerk van TecforRec.

TOTAALOPLOSSINGEN - VAN OFFERTE TOT INSTALLATIE

Naast losse producten biedt TecforRec ook totaaloplossingen. Om kwaliteit te realiseren in de technische toepassingen van uw terrein is een goede infrastructuur nodig. Een infrastructuur die voldoet aan het beoogde gebruik en de eisen van uw gasten en passanten, tegen een acceptabele prijs. TecforRec helpt u hierbij graag en kan echter een offerte op maat uitbrengen voor het totale project. Wij kunnen u niet alleen helpen met onze producten, maar ook met ideeën, plannen en de realisering van die plannen. Wij bieden infrastructuur en technische voorzieningen (gas, water, verlichting, elektra en telefoon, WIFI), die aansluiten bij de aanpak die u voor ogen hebt voor uw terrein.

Indien u een offerte van ons wenst te ontvangen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.