Ruilen en Retourneren

Indien u een product retour wenst te zenden, dan dient u contact met ons op te nemen. De portokosten voor deze retourzending betaalt u zelf. Vermeldt in uw correspondentie altijd duidelijk om welke bestelling het gaat door het opnemen van uw bestelnummer en factuurnummer. Wanneer u de gehele bestelling wilt annuleren en deze valt onder het herroepingsrecht dan verzendt u deze in zijn geheel retour. U krijgt dan uw aankoopbedrag van de goederen, minus de eventuele verzendkosten retour. Ongeacht de reden voor de retourzending, wij zorgen altijd voor een gepaste oplossing. 

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen 7 dagen na ontvangst van uw aangekochte producten kosteloos en zonder opgave van redenen retour te zenden. Hiervoor dient u contact op te nemen met ons zodat wij op de hoogte zijn van de retourzending. U dient dan uiterlijk binnen twee werkdagen na contact de producten retour te zenden.

Op maatwerk producten welke speciaal voor u zijn samengesteld is geen herroepingsrecht van toepassing. Deze worden in onze webshop afzonderlijk weergegeven.