Nieuwe producten

TecforRec ontwikkeld in samenwerking met haar leveranciers steeds nieuwe producten. Wij luisteren hiervoor goed naar onze klanten. Door vragen vanuit de branche kunnen wij steeds meer behoeftes op het gebied van veiligheid en efficiëntie vervullen. Dit doen we door onze producten samen met onze leveranciers verder te innoveren. Maar regelmatig ontwikkelen wij ook nieuwe producten.

Onze nieuwste producten zijn op dit moment de Grasstabilisatie, Quantum stroomzuil, LED oriëntatieverlichting en het stroomzuilslot.

BERTHMASTER ROLEC

BerthMaster is een volledig geautomatiseerd management systeem dat de havenmeester een volledige controle geeft vanuit zijn/haar kantoor.
Het systeem is wereldwijd al meer dan duizend havens succesvol en is momenteel benoemd tot één van de meest gebruiksvriendelijke systemen van zijn soort.

 

GRASSTABILISATIE

De grastegels die TecforRec levert zijn speciaal ontwikkeld om een stabiel en berijdbaar grasoppervlak te garanderen, zonder spoorvorming, putten of plassen. Zij blijven ook op termijn duurzaam en soepel met een ideale rek- en krimpspanning en kunnen deze platen weerstaan aan een belasting tot 300 ton/m² en aan asbelasting tot 20 ton.

Voor een optimale waterafvoer gebruikt men in de funderingslaag grof steenpuin of gebroken materiaal van een kaliber 0-32. Afhankelijk van de ondergrond en de te verwachten belasting adviseren wij om een laagdikte van 20 - 35 cm aan te brengen. Ideaal is dat men deze harde onderlaag van grof puinsteen aandrukt met een wals of trilplaat om zodoende een stevig en vlak oppervlak te krijgen.

Om het gras toe te laten om door te wortelen naar de ondergrond brengt men een onderlaag (teelaarde) van 10 cm dikte aan.

Leg de gekozen grastegels op het oppervlak en druk ze stevig in de egalisatielaag. Aangezien grastegels steeds geleverd worden in voor gemonteerde panelen van 2 x 2 tegels, is een hoog rendement van plaatsing gegarandeerd.

Gebruik voor het vullen van de grastegels een mengsel op basis van geëxpandeerde kleikorrels of lava, fijne groencompost, gewassen zand en meststoffen. Vul op en verwijder het overtollige materiaal. Om een luchtige structuur te behouden mag dit mengsel in geen geval verdicht worden. Zaai in met een sterk mengsel dat zware betreding kan verdragen en besproei met water zodat het vulmateriaal tot 1 cm onder de bovenkant van de tegel zakt.

QUANTUM STROOMZUIL 

TecforRec introduceert deze nieuwe Quantum stroomzuil van het merk Rolec. Deze stroomzuilen van Rolec zijn gebaseerd op de populaire Classic stroomzuilen. Rolec heeft deze serie verder ontwikkeld en in een strak aluminium jasje gestoken.

De buitenzijde van de Quantum stroomzuil is opgebouwd uit stevige, geanodiseerde  aluminium platen. Geanodiseerd aluminium zorgt ervoor dat dit product minder corrosiegevoelig is en langer mee gaat. Met het simpele maar stijlvolle ontwerp wil Rolec laten zien dat een praktisch product ook mooi kan zijn. De Quantum stroomzuil is door de luxe uitstraling een aanwinst voor iedere jachthaven.

Specificaties: IP65 categorie 1 weerbestendig, waardering (NEN-EN 60529).

LED ORIËNTATIEVERLICHTING

In een donkere haven is het belangrijk dat looppaden goed verlicht zijn, anders kunnen mensen te water raken. De verlichting mag hierbij niet storend zijn voor mensen die in de buurt wonen of overnachten op hun boot.

TecforRec heeft samen met EHW Group-Lucibel daarom deze nieuwe LED oriëntatieverlichting ontwikkeld. In dit product zitten LED strips netjes in een aluminiumbehuizing verwerkt. Deze behuizing zorgt ervoor dat de LED strips nauwkeurig op loopgedeeltes van de zijn steigers gericht. Dit zorgt ervoor dat mensen ’s nachts ook veilig in een jachthaven kunnen rondlopen, zonder dat omwonenden last hebben van de verlichting.

Wij verkopen onze LED oriëntatieverlichting in stroken van 1 tot 5 meter. Deze stroken zijn eenvoudig te instaleren en beschikken over een LED driver (24v 5w).

STROOMZUILSLOT

 

Als eigenaar van een jachthaven of camping wil je het illegaal aftappen van stroompalen graag voorkomen. Wij kregen dan ook de vraag of wij iets konden ontwikkelen wat dit kan voorkomen. TecforRec heeft hiervoor samen met PIA Mechanical een stroomzuilslot ontwikkeld.

Deze slotsteun zorgt ervoor dat niet iedereen zomaar uw stroomzuil kan gebruiken. Het slot wordt geleverd als een compleet set met een stopcontact, stekker, hangslot en het RVS frame en zijn in twee standaard uitvoeringen verkrijgbaar: 16 ampère en 32 ampère.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of heeft u een vraag waarmee wij u kunnen helpen? Neem dan contact op.