Referenties

 

Camping 't Loo

Wilt u er een heerlijk weekje tussen uit of het hele seizoen genieten van een waterrijke omgeving? Dan bent u bij Camping 't Loo aan het juiste adres! 'T Loo heeft diverse kampeerplaatsen op het park zoals jaar- en seizoenplaatsen, toeristische kampeerplaatsen en camperplaatsen. Afhankelijk van wat u wilt kan 't Loo u een plaats naar wens aanbieden.

Jachthaven 't Loo

Jachthaven ‘t Loo voorheen Jachthaven Brasker is vanaf januari 2015 onderdeel van Recreatiepark ’t Loo. De jachthaven is gelegen aan de Kraaijenbergse Plassen in Noord-Brabant en heeft 150 ligplaatsen. De Kraaijenbergse Plassen staan in directe verbinding met de Maas.

Op de zuidoever naast de jachthaven zijn een aantal camperplaatsen. Tegenover de jachthaven vindt u Watersport Camping ’t Loo en hun watersportwinkel.

 

W.S.V. De Vijfsluizen

W.S.V. “De Vijfsluizen” is een gezellige jachthaven gelegen in Zwartewaal. Als u voor kiest voor jachthaven De Vijfsluizen, verwachten wij dat u een aangenaam verblijf heeft en, wie weet, mogen wij u in de toekomst andermaal begroeten.

 Jachthaven Bunschoten Spakenburg

 De Oude Haven bestaat al net zo lang als Spakenburg, dat rond de 13e eeuw gevormd werd. Oorspronkelijk was de haven bestemd als ligplaats voor de schepen van de Zuiderzeevissers.

Na het verdwijnen van de visserij door de aanleg van de Afsluitdijk, werd de Oude Haven jachthaven. Nadat rond 1975 steeds meer oude vissersschepen door particulieren werden aangekocht, opgeknapt en dienst gingen doen als recreatievaartuig, is de Oude Haven door de gemeente aangewezen als museumhaven. Rondom de historische botterwerf ligt nu een derde deel van de Bottervloot van Nederland. Met name traditionele (vissers-)vaartuigen zijn in deze haven meer dan welkom.

Gemeentelijke Jachthaven Emmen