Verlichting online bestellen

Met een zorgvuldig gekozen verlichting creëert u een prachtige sfeer en een veilige omgeving. Het goed verlichten van uw terrein is erg belangrijk voor de veiligheid van de passanten. TecforRec biedt een breed assortiment aan terreinverlichting, oriëntatie verlichting en lichtzuilen waarmee u uw gehele terreinen efficiënt kunt verlichten.

TecforRec biedt een uniek verlichtingsassortiment aan:

Parkverlichting

TecforRec heeft een uitgebreid parkverlichtingsassortiment van vandaalbestendige verlichting, decoratieve verlichting en parkverlichting, geschikt voor vrijwel elke buitenlocatie.

LED steigerVERLICHTING

TecforRec biedt een uniek steiger verlichtingsassortiment op maat aan. Er zijn tal van mogelijkheden voor speciaal op uw wensen afgestemde projectverlichting. De Combi LED is de meest gangbare steigerverlichting, deze zijn beschikbaar in drie verschillende kleurstellingen.

STRAATVERLICHTING

Het verlichtingsassortiment van TecforRec is modern en is beschikbaar in allerlei soorten en maten wat past bij uw persoonlijke wensen. Alle armaturen worden vervaardigd in een hoge kwaliteit en zijn speciaal gekozen voor de vrijetijdsindustrie en vereisen weinig onderhoud. Het is een uitgebreid verlichtingsassortiment, geschikt voor elke buitenlocatie.

SNel en gemakkelijk online bestellen

U bestelt onze producten eenvoudig via onze webshop. Indien op voorraad zijn onze producten binnen 5 werkdagen in huis. Uiteraard is ook een offerte op maat mogelijk, lees hier meer over onderaan.

PRODUCTONTWIKKELING OP MAAT

U kunt al onze producten los bestellen in onze webshop. Indien u specifieke wensen heeft en uw gewenste product niet terugkomt in het aanbod kunnen wij maatwerk bieden. Gewenste productaanpassingen en nieuwe productontwikkelingen op verzoek horen tot het klantgerichte maatwerk van TecforRec.

TOTAALOPLOSSINGEN - VAN OFFERTE TOT INSTALLATIE

Naast losse producten biedt TecforRec ook totaaloplossingen. Om kwaliteit te realiseren in de technische toepassingen van uw terrein is een goede infrastructuur nodig. Een infrastructuur die voldoet aan het beoogde gebruik en de eisen van uw gasten en passanten, tegen een acceptabele prijs. TecforRec helpt u hierbij graag en kan echter een offerte op maat uitbrengen voor het totale project. Wij kunnen u niet alleen helpen met onze producten, maar ook met ideeën, plannen en de realisering van die plannen. Wij bieden infrastructuur en technische voorzieningen (gas, water, verlichting, elektra en telefoon, WIFI), die aansluiten bij de aanpak die u voor ogen hebt voor uw terrein.

Indien u een offerte van ons wenst te ontvangen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.