Gespecialiseerd in recreatietechniek
Producten op maat
2 jaar garantie

Hanzehaven Elburg

Hanzehaven Elburg

- Havenmeester Henk Kroes

Deze gemeentehaven ligt net buiten de oude vesting en gezellige centrum van Elburg en heeft 100 ligplaatsen voor passanten en ruim 200 vaste ligplaatsen. In 2016 is het nieuwe havenkantoor geopend, een gebouw dat opvalt door zijn bijzondere en moderne uitstraling.

Daarnaast is er ook gewerkt aan een vernieuwing van de elektriciteitsvoorzieningen op de steigers en aan de kade van de haven. De gemeentehaven Elburg is vernieuwd met ruim 65 groene Classic stroompalen zodat alle passanten veilig stroom kunnen gebruiken.

De groene kleur van de Classic stroompalen past goed in de omgeving en de LED lampen boven op de paal geven voldoende licht zodat de stroompaal ook gemakkelijk s ’nachts kan worden bediend en de passanten veilig langs het water kunnen lopen.

Ook werd er een nieuw legionella bestrijdingssysteem geïnstalleerd dat ervoor moet zorgen dat water in de hete zomermaanden veilig blijft voor gebruik.

"De groene kleur van de stroompalen past goed in de omgeving en de LED lampen boven op de paal geven voldoende licht zodat de stroompaal ook gemakkelijk s ’nachts kan worden bediend en de passanten veilig langs het water kunnen lopen."

Interesse in een project als dit?

Vraag vrijblijvend een offerte aan
© Copyright
2024
TECforREC
Powered by iClicks