Over TecforRec

UW TOTAALLEVERANCIER IN DE JACHTHAVEN- EN RECREATIETECHNIEK

Welkom op de webshop van TecforRec B.V. Graag stellen wij ons aan u voor. Voor vragen of opmerkingen over ons aanbod en service kunt u contact opnemen met ons TecforRec team.

1. Ons aanbod

TecforRec is als technische groothandel gespecialiseerd in het leveren van alle voorkomende water- en elektriciteitsvoorzieningen voor jachthavens, campings, camperplaatsen en recreatieparken.

TecforRec heeft een breed assortiment aan producten:

 • Stroom- en waterzuilen
 • Waterhaspel met drinkwaterslang
 • Vuilwaterstations
 • Steiger- en walverlichting
 • Reddings- en blusvoorzieningen
 • Aansluitkasten
 • Fiets-, scootmobiel- en auto-oplaadpunten
 • Onbemande camperplaatsen
 • Toegangscontrole- en managementsystemen
 • Camerabewaking
 • Accessoires, zoals schakelaars, stekkers en verlengsnoeren.

U kunt zowel privé als zakelijk alle benodigde artikelen voor op en rond de steiger, camping, camperplaats of recreatiepark met een paar muis klikken bestellen. Met ons assortiment van meer dan 800 producten hebben wij altijd het juiste product voor u.

TecforRec wil zoveel mogelijk gemak bieden aan haar klanten, wij bieden in deze webshop transparantie over onze producten en prijzen. Daarnaast bieden we ook voor grotere projecten een oplossing. U hoeft dan niet alles apart in de webshop te bestellen, u kunt een offerte op maat aanvragen via onze contactpagina.

2. Ons team

Het commerciële team van TecforRec staat graag voor u klaar. Graag stellen wij ons aan u voor:

Mark de Leeuw
Directeur & Eigenaar
Puck Raaijmakers
Verkoop Binnendienst
Folke Markestein
Marketing Communicatie

3. COMPLETE PROJECTEN VAN OFFERTE TOT INSTALLATIE

Alle producten van TecforRec zijn afzonderlijk te bestellen via onze webshop. Wij kunnen echter ook een offerte op maat uitbrengen voor het totale project. Hierin verzorgen wij het complete traject van de productkeus tot de installatie.

Maatwerk afgestemd op de wensen van de klant

De producten van TecforRec kunnen precies worden aangepast op de gewenste specificaties van de klant. Wij kunnen begeleiding bieden van de eerste tekening en productkeuzes tot aan de daadwerkelijke realisatie van het ontwerp, wij verzorgen een complete haven- of campinginrichting en camperplaats.

Installatie on-site

Wij denken proactief mee met onze klanten en helpen u graag bij het plaatsen van onze producten. Onze ervaren installatiemonteurs plaatsen zowel kabels, als veiligheidscircuits en installeren tevens alle utiliteitsvoorzieningen (gas, water, elektra, telefoon en WIFI). Met deze service ontzorgen wij onze klanten en is de eindgebruiker verzekerd van kwaliteit.

TecforRec heeft vanuit haar industriële verleden veel ervaring met het plaatsen van brand- en gasvrije voorzieningen en heeft de beschikking over speciale bekabeling die zij gebruiken om de veiligheid te waarborgen. De aanleg van kabels nemen wij erg serieus: efficiënt en vakbekwaam leggen wij deze aan. Bij on-site installatie kunnen wij ook aard-pennen slaan en complete onderverdelingen plaatsen van utiliteitsvoorzieningen. Wij zijn voorbereid op werkzaamheden voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

4. PRODUCTONTWIKKELING OP MAAT

Gewenste productaanpassingen en nieuwe productontwikkelingen horen tot het klantgerichte maatwerk van TecforRec. TecforRec levert onder anderen ook een breed scala aan netpanelen en ‘custom made’ distributiekasten met hoogwaardig schakelapparatuur.

Het ervaren team van engineers van TecforRec maakt verschillende producten volledig op maat voor zijn klanten. Zij nemen de extra stap die nodig is om de producten compleet aan te laten sluiten op al uw wensen. TecforRec brengt hiervoor eerst de wensen van de klant in kaart. Op basis hiervan zoekt TecforRec naar het juiste product en past het ontwerp hierop aan. Zodra het ontwerp voldoet aan de wensen van de klant maakt TecforRec een definitief ontwerp dat voldoet aan de geldende (N)EN-IEC normen.

Productie Paneelbouw

Het productieteam in de werkplaats begint op basis van het definitieve ontwerp met het samenstellen en opbouwen van de panelen. Waar nodig, worden er explosie veilige panelen gebruikt. Wanneer de panelen compleet zijn, worden deze grondig geïnspecteerd. Dit gebeurd door middel van een interne toetsing (interne FAT). Deze interne FAT zorgt ervoor dat we continu kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten.

Bij de productie van onze panelen kunnen verschillende kleuren en materialen worden gekozen. Wij leveren bijvoorbeeld strak gepoedercoate of RVS kasten. Daarnaast kunt u ook zelf de stijl en kleur van de bedieningspanelen bepalen. TecforRec levert tevens gegraveerde panelen.

5. OFFICIËLE IMPORTEUR VAN ROLEC SERVICES LTD.

TecforRec is exclusief importeur van Rolec Services Ltd. voor de Benelux en Duitsland.

Rolec Services is gevestigd in Groot Brittannië en heeft de afgelopen 30 jaar wereldwijd een reputatie opgebouwd als toonaangevende marktleider in de jachthaven- en recreatietechniek. Rolec Services is een onderneming die gespecialiseerd is in het ontwerpen, fabriceren en installeren van elektrische aansluitingen. De producten van Rolec Services worden in meer dan 40 landen verkocht.

Door deze nauwe samenwerking met Rolec Services biedt TecforRec B.V. de keuze uit meer dan 800 artikelen waarmee u het gemak op recreatieterreinen eenvoudig kunt vergroten.

6. MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

TecforRec biedt steeds meer duurzame producten en diensten. Wij werken zo veel mogelijk met 100% recyclebare materialen en hebben onze bedrijfsprocessen zo energiebesparend mogelijk ingericht. Daarnaast leveren wij onze producten via drop-shipment direct vanuit de fabrikant aan bij de klant. Dit voorkomt onnodige opslag, energie, verpakkings- en transportkosten. Met deze maatregelen zoeken wij de juiste balans tussen milieu en omzet.

7. GESCHIEDENIS VAN TECFORREC

Als zusterbedrijf van PIA Automation B.V werd TecforRec B.V. in 2010 opgericht. Door een jarenlange specialisatie in industriële automatiseringsoplossingen in de elektrotechniek is de oprichting van een elektrotechnische groothandel namens TecforRec een logische keuze. De bedrijfsnaam TecforRec staat voor Techniek voor Recreatie. Bedrijfsleider Mark de Leeuw zegt: “Hiermee kunnen wij een nog completer pakket met diensten zowel als ook producten aan onze klanten bieden. Wij doen alles voor een tevreden klant.”