Over TecforRec

Welkom op de nieuwe webshop van TecforRec. De meest complete webshop voor jachthavens en recreatieparken. U kunt zowel privé als zakelijk alle benodigde artikelen voor op en rond een steiger en camping met een paar muis klikken bestellen.

TecforRec wil zoveel mogelijk gemak bieden aan de klanten, vanuit deze visie is deze webshop geopend. Hier bieden we transparantie over onze producten en prijzen. Dit is uniek in onze branche. Daarnaast bieden we ook voor grotere projecten een oplossing. U hoeft dan niet alles apart te bestellen in de webshop, maar kunt een offerte op maat aanvragen via onze contactpagina.


 • Johan Klaassens
  Verkoopadviseur
  TecforRec

 • Bruce van ’t Hoenderdaal
  Verkoopadviseur
  TecforRec

 • Johan Klaassens
  Technisch Commercieel Medewerker
  Binnen/BuitendienstTecforRec

 • Aard van Weezel
  Bedrijfsleider
  TecforRec

 • Folke Markestein
  Marketing Communicatie
  TecforRec

 • Chantal Braat
  Afstudeerstagiaire Marketing
  TecforRec

Gespecialiseerd in recreatietechniek

TecforRec is gespecialiseerd in het leveren van recreatietechniek voor jachthavens, camping of bungalowparken. Met ons assortiment van meer dan 1500 producten hebben wij altijd het juiste product voor uw recreatiepark.

Complete projecten van offerte tot installatie

Alle producten van TecforRec zijn afzonderlijk te bestellen via onze webshop. Wij kunnen echter ook een offerte op maat voor uitbrengen het totale project. Hierin verzorgen wij het complete traject. Van de productkeus tot de installatie.

Productontwikkeling op maat

Onze ervaren engineers kunnen producten volledig op maat maken op basis van uw wensen. In korte tijd kunnen wij een ontwerp maken dat voldoet aan de geldende (N)EN-IEC normen.

Eigen service & onderhoudsdienst

TecforRec heeft een eigenonderhoudsdienst voor preventief onderhoud van al uw recreatietechniek. Door tijdig onderhoud door onze gecertificeerde inspecteurs ondervinden uw gasten geen last van storingen aan de voorzieningen op uw terrein.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

TecforRec werkt waar mogelijk met 100% recyclebare materialen. Daarnaast leveren wij onze producten vanuit onze webshop direct vanuit de fabrikant aan bij de klant. Dit voorkomt onnodige opslag, energie, verpakkingen en transportkosten.

Officiële importeur van Rolec Services Ltd.

TecforRec is exclusief importeur van Rolec Services Ltd. voor Duitsland en de Benelux. Rolec Services Ltd. heeft de afgelopen 25 jaar wereldwijd een reputatie opgebouwd als toonaangevende onderneming in de recreatie- en jachthaventechniek. De producten van Rolec Services Ltd. worden in meer dan 40 landen verkocht.

Het aanbod van TecforRec

TecforRec wil met haar webshop gemak bieden aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Eigenaren van havens, campings of particuliere boten kunnen nu op elk tijdstip van de dag kiezen uit ruim 1500 producten en deze eenvoudig in onze webshop bestellen.

Zoals de Classic stroompaal met 6A tot 32A CEE contactdozen en afsluitbare kWh meters. Deze stroomzuilen zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten, met verschillende specificaties. Naast de stroomzuilen levert TecforRec ook robuuste waterhaspels, drinkwaterslang, reddingsmiddelen, wandcontactdozen voor buiten, straatverlichting, oriëntatieverlichting en nog veel meer. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw camping of jachthaven.

Maatwerk in productontwikkeling

Het ervaren team van engineers van TecforRec maakt verschillende producten volledig op maat voor zijn klanten. Zij nemen de extra stap die nodig is om de producten compleet aan te laten sluiten op al uw wensen. TecforRec brengt hiervoor eerst de wensen van haar klant in kaart. Op basis hiervan zoekt TecforRec naar het juiste product en past het ontwerp hiervoor aan. Zodra het ontwerp voldoet aan de wensen van de klant maakt TecforRec een definitief ontwerp dat voldoet aan de geldende (N)EN-IEC normen.

Het ontwerp wordt uitgetekend in Inventor, Autocad of Eplan. Met deze pakketten is uitwisseling van digitale tekeningen uiterst eenvoudig. In korte tijd kunnen wij een goed ontwerp voor u maken dat helemaal aansluit op uw wensen.

Eigen productie paneelbouw

Het productieteam in de werkplaats begint op basis van het definitieve ontwerp met het samenstellen en opbouwen van de panelen. Waar nodig, worden er explosie veilige panelen gebruikt. Wanneer de panelen compleet zijn, worden deze grondig geïnspecteerd. Dit gebeurd door middel van een interne toetsing (interne FAT). Deze interne FAT zorgt ervoor dat we continu kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten.

Bij de productie van onze panelen kunnen verschillende kleuren en materialen worden gekozen. Wij leveren bijvoorbeeld strak gepoedercoate of RVS kasten. Daarnaast kunt u ook zelf de stijl en kleur van de bedieningspanelen bepalen. TecforRec levert tevens gegrafeerde panelen.

Installatie on-site

Wij denken proactief mee met onze klanten en helpen u graag bij het plaatsen van onze producten. Onze ervaren aannemers en installatiemonteurs plaatsen zowel kabels, als veiligheidscircuits en instaleren tevens alle utiliteitsvoorzieningen (gas, water, elektra en telefoonlijnen). Met deze service ontzorgen wij onze klanten en is de eindgebruiker verzekerd van kwaliteit.

TecforRec heeft vanuit haar industriële verleden veel ervaring met het plaatsen van brand- en gasvrije voorzieningen en heeft de beschikking over speciale bekabeling die zij gebruiken om de veiligheid te waarborgen. De aanleg van kabels nemen wij erg serieus: efficiëntie en rechte kabels staan hierbij centraal. Bij on-site installatie kunnen wij ook aard-pennen slaan en complete onderverdelingen plaatsen van utiliteitsvoorzieningen. Wij zijn voorbereid op werkzaamheden voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Service, onderhoud & inspectie

Om de apparatuur duurzaam te laten functioneren is regelmatig en tijdig onderhoud noodzakelijk. TecforRec heeft een Service & Onderhoudsdienst voor preventief onderhoud en inspecties van al uw elektrische installaties.

De monteurs van onze dienst zijn goed opgeleid en zorgen ervoor dat onze installaties op uw terrein in alle gemakken blijven voorzien. Eventuele storingen aan appratuur kunnen wij vaak snel oplossen. Daarnaast beschikken wij over gecertificeerde inspecteurs voor de regelmatige controle van alle elektrische installaties. Voor vragen of opmerkingen over onze service kunt u contact opnemen met onze werknemers.

Inrichting Jachthavens en campings

TecforRec verzorgt een complete haven- of campinginrichting van de tekening tot aan de realisatie van het ontwerp. Wij helpen het verblijf van passanten of ligplaatshouders zo aangenaam mogelijk te maken en hun beleving van jachthavens en campings te versterken. Hiervoor plaatsen wij o.a. de Classic stroomzuilen, watervoorzieningen, reddingsmiddelen en verlichting.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

TecforRec biedt steeds meer duurzame producten en diensten. Wij werken zo veel mogelijk met 100% recyclebare materialen en hebben onze bedrijfsprocessen zo energiebesparend mogelijk ingericht. Daarnaast leveren wij onze producten via dropshipment direct vanuit de fabrikant aan bij de klant. Dit voorkomt onnodige opslag, energie, verpakkingen en transportkosten. Met deze maatregelen zoeken wij de juiste balans tussen het welzijn van de mens, het zo min mogelijk vervuilen van de planeet en het behalen van een eerlijke omzet.