Gespecialiseerd in recreatietechniek
Producten op maat
2 jaar garantie

Jouw totaalleverancier in de jachthaven- en recreatietechniek

 

Welkom op de webshop van TecforRec B.V. Graag stellen wij ons aan jou voor. Voor vragen of opmerkingen over ons aanbod en service kun je graag direct contact opnemen met ons TecforRec team.

Ons webshop aanbod

TecforRec is als technische groothandel gespecialiseerd in het leveren van water- en elektriciteitsvoorzieningen voor jachthavens, campings, camperplaatsen en recreatieparken.

Je kunt zowel privé als zakelijk alle benodigde artikelen voor op en rond de steiger, camping, camperplaats of recreatiepark met een paar muis klikken bestellen. Met ons assortiment hebben wij altijd het juiste product voor jou.

Maatwerk afgestemd op de wensen van de klant

De producten van TecforRec kunnen precies worden aangepast op de gewenste specificaties van de klant. Wij kunnen begeleiding bieden van de eerste tekening en productkeuzes tot aan de daadwerkelijke realisatie van het ontwerp, wij verzorgen een complete haven-, camping- of camperplaats-inrichting.

Gewenste productaanpassingen en nieuwe productontwikkelingen horen tot het klantgerichte maatwerk van TecforRec. TecforRec levert onder anderen ook een breed scala aan netpanelen en ‘custom made’ distributiekasten met hoogwaardig schakelapparatuur.

Het ervaren team van engineers van TecforRec maakt verschillende producten volledig op maat voor zijn klanten. Wij nemen de extra stap die nodig is om de producten compleet aan te laten sluiten op al jouw wensen. TecforRec brengt hiervoor eerst de wensen van de klant in kaart. Op basis hiervan zoekt TecforRec naar het juiste product en past het ontwerp hierop aan. Zodra het ontwerp voldoet aan de wensen van de klant maakt TecforRec een definitief ontwerp dat voldoet aan de geldende (N)EN-IEC normen.

Complete projecten van offerte tot installatie

Daarnaast bieden we ook voor grotere projecten een oplossing. Je hoeft dan niet alles apart in de webshop te bestellen, maar je kunt telefonisch een offerte op maat aanvragen of via onze contactpagina. Wij verzorgen het complete traject van de productkeus tot de installatie.

Installatie on-site

Wij denken proactief mee met onze klanten en helpen je graag bij het plaatsen van onze producten. Onze ervaren installatiemonteurs plaatsen zowel kabels, als veiligheidscircuits en installeren tevens alle utiliteitsvoorzieningen (gas, water, elektra, telefoon en WIFI). Met deze service ontzorgen wij onze klanten en is de eindgebruiker verzekerd van kwaliteit.

TecforRec heeft vanuit haar industriële verleden veel ervaring met het plaatsen van brand- en gasvrije voorzieningen en heeft de beschikking over speciale bekabeling die wij gebruiken om de veiligheid te waarborgen. De aanleg van kabels nemen wij erg serieus: efficiënt en vakbekwaam leggen wij deze aan. Bij on-site installatie kunnen wij ook aard-pennen slaan en complete onderverdelingen plaatsen van utiliteitsvoorzieningen. Wij zijn voorbereid op werkzaamheden voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Productie paneelbouw

TecforRec werkt voor de productie van paneelbouw nauw samen met zijn zusterbedrijf PIA Automation, zie vermelding onderaan. Het productieteam van PIA Automation begint in de werkplaats op basis van het definitieve ontwerp met het samenstellen en opbouwen van de panelen. Waar nodig, worden er explosie veilige panelen gebruikt. Wanneer de panelen compleet zijn, worden deze grondig geïnspecteerd. Dit gebeurd door middel van een interne toetsing (interne FAT). Deze interne FAT zorgt ervoor dat we continu kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten.

Bij de productie van onze panelen kunnen verschillende kleuren en materialen worden gekozen. Wij leveren bijvoorbeeld strak gepoedercoate of RVS kasten. Daarnaast kunt je ook zelf de stijl en kleur van de bedieningspanelen bepalen.

Officiële importeur van Rolec Services Ltd.

TecforRec is exclusief importeur van Rolec Services Ltd. voor de Benelux en Duitsland.

Rolec Services is gevestigd in Groot Brittannië en heeft de afgelopen 40 jaar wereldwijd een reputatie opgebouwd als toonaangevende marktleider in de jachthaven- en recreatietechniek. Rolec Services is een onderneming die gespecialiseerd is in het ontwerpen, fabriceren en installeren van elektrische aansluitingen. De producten van Rolec Services worden in meer dan 40 landen verkocht.

Door deze nauwe samenwerking met Rolec Services biedt TecforRec B.V. de keuze uit een groot assortiment waarmee je het gemak op recreatieterreinen eenvoudig kunt vergroten.

Het verhaal van TecforRec B.V.

Als zusterbedrijf van PIA Automation B.V werd TecforRec B.V. in 2010 opgericht. Door een jarenlange specialisatie in industriële automatiseringsoplossingen in de elektrotechniek is de oprichting van een elektrotechnische groothandel namens TecforRec een logische keuze.

De bedrijfsnaam TecforRec staat voor Techniek voor Recreatie.

Bedrijfsleider Mark de Leeuw zegt: “Hiermee kunnen wij een nog completer pakket met diensten zowel als ook producten aan onze klanten bieden. Wij doen alles voor een tevreden klant.”

De zusterbedrijven stellen zich voor…

PIA Automation B.V.

Automatisering & elektrotechniek

PIA Automation B.V. is een toonaangevend bedrijf op het gebied van industriële automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het van A tot Z realiseren van industriële automatiseringsoplossingen en in het reviseren van machines en installaties.

Hierbij streven we naar optimale prestaties en efficiëntie.

Verborg Engineering B.V.

Machinebouw, engineering & mechanisering

Nadat PIA Mechanical met Verborg Engineering B.V. is samengegaan, met ruim 25 jaar ervaring, heeft Verborg zich ontwikkeld tot een creatieve, flexibele partner op het gebied van de machinebouw en ontwerp.

Ook ondersteunt Verborg in de ontwikkeling en productie van technische producten. Turn-key projecten kunnen geheel binnenshuis ontworpen en gefabriceerd worden.

StreetPlug B.V.

Innovatie & duurzaam laden

StreetPlug B.V. is een Nederlandse fabrikant van kwalitatief hoogwaardige EV laadoplossingen, opgericht in 2016. Onze jarenlange ervaringen worden gebruikt om StreetPlug snel te laten inspelen op nieuwe behoeftes vanuit de markt; de groeiende vraag naar innovatieve laadoplossingen voor elektrische auto’s.

Met de slimme ondergrondse laadinnovatie SP1 heeft StreetPlug zich doorontwikkeld en heeft ze ondertussen een breed aanbod van innovatieve laadoplossingen voor verschillende toepassingen.

© Copyright
2024
TECforREC
Powered by iClicks