Gespecialiseerd in recreatietechniek
Producten op maat
2 jaar garantie

Projecten

Bekijk project Jachthaven Scharendijke

Jachthaven Scharendijke

- Bestuursvoorzitter Cor Beijer

"Al onze leden en passanten hebben stroom en water nodig waar ze gemakkelijk bij kunnen. Stroom en water zijn geïntegreerd in een zuil. Dit scheelt ruimte en alles is goed toegankelijk voor de gebruiker op de steiger."

Bekijk project Privésteiger Oude Wetering

Privésteiger Oude Wetering

- Eigenaar Pim

"Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van de twee Roline stroomverdeelpunten voor mijn privésteiger aan de Oude Wetering vlak bij het Braassemermeer. Ik koos voor een compacte en eenvoudige oplossing voor op mijn steiger."

Bekijk project Watersportvereniging Zierikzee

WSV Zierikzee

- Clubhuiscommissaris Arjo den Drijver

"De verenigingshaven Zierikzee was toe aan vernieuwing. Dit vernieuwingsproject werd in twee fases uitgevoerd. De eerste ging van start in 2017 met een nieuwe elektrische infrastructuur."

Bekijk project Jachthaven Cadzand-Bad

Jachthaven Cadzand-Bad

- Havenmeester Arno Basting

"TecforRec heeft in 2016 alle steigers met een complete elektrische installatie voorzien zodat alle pleziervaarttoeristen van alle gemakken worden voorzien."

Bekijk project Hanzehaven Elburg

Hanzehaven Elburg

- Havenmeester Henk Kroes

"De groene kleur van de stroompalen past goed in de omgeving en de LED lampen boven op de paal geven voldoende licht zodat de stroompaal ook gemakkelijk s ’nachts kan worden bediend en de passanten veilig langs het water kunnen lopen."

Bekijk project WSV De Vijfsluizen

WSV De Vijfsluizen

"De stroomzuilen zijn niet op de steigers geplaatst maar met beugels aan de zijkant van de steigers bevestigd om ruimte te besparen. Dit geeft genoeg bewegingsruimte voor de passanten om op de steigers te lopen."

Bekijk project Jachthaven ‘t Loo

Jachthaven 't Loo

"Gemakkelijk toegankelijk voor de passanten is de gecombineerde Classic zuil voor de stroom- en watervoorziening. Alles verwerkt in één zuil, direct toegankelijk op de steiger."

© Copyright
2024
TECforREC
Powered by iClicks