Gerealiseerde recreatietechniek en jachthaventechniek projecten

TecforRec verzorgt op locatie zowel de elektrische infrastructuur als technische toepassingen, zoals in jachthavens en op recreatieterreinen. Maak hier kennis met eerdere jachthaventechniek projecten en recreatietechniek projecten. Deze uitgevoerde projecten zijn volledig afgestemd op de behoeftes van gebruikers van steigers in jachthavens en op gasten van recreatieterreinen.

Over TecforRec

Op het gebied van jachthaventechniek en recreatietechniek bieden we u een ruime keuze uit allerlei toepassingen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om stroompalen op steigers in de jachthaven te laten installeren of om watervoorzieningen te realiseren op uw camping of bungalowpark. Op het gebied van recreatietechnieken verzorgen we ook de installatie van aansluitkasten. Zo is het eveneens mogelijk om in reddingsmiddelen te voorzien. In de beschrijving van onderstaande afzonderlijke projecten ontdekt u welke voorzieningen en installaties we in verschillende jachthavens hebben aangebracht.

Uitgevoerde projecten

Bekijk in het onderstaande overzicht onze uitgevoerde projecten.

Jachthaventechniek voor W.V. Zierikzee

TecforRec heeft in 2017 in de verenigingshaven van Zierikzee een nieuwe elektrische infrastructuur aangelegd. Daarnaast zijn er op de steigers in de jachthaven technische toepassingen gerealiseerd. De werkzaamheden in het kader van vernieuwing hebben betrekking op de vervanging van en nieuwe plaatsing van toevoerkabels naar de wal waar de stroompalen zich bevinden.

We hebben de volledige bekabeling vervangen, net als de verdeelkasten en groepen. Verder zijn op de steigers zestien stroomzuilen van het type Quantum (16 ampère) geplaatst. Deze zijn er gekomen om de boten van passanten en leden van de vereniging van stroom te voorzien. De Quantum stroomzuil beschikt daarbij over een kaartbetaalsysteem om de booteigenaren het stroomverbruik te laten registreren. In 2018 zijn de laatste werkzaamheden verricht, zoals het installeren van tien rvs waterhaspels om in de waterverzorging van boten te voorzien.

Lees meer over jachthaven W.V. Zierikzee

Jachthaventechniek voor gemeentehaven Elburg

De gemeentehaven Elburg beschikt over 190 vaste ligplaatsen en heeft daarnaast 100 ligplaatsen voor passanten beschikbaar. In 2016 is het nieuwe havenkantoor in gebruik genomen en vervolgens heeft TecforRec andere voorzieningen vernieuwd. Er is door de gemeentehaven gekozen om door ons meer dan 65 Classic stroompalen te laten installeren. Deze zijn voorzien van een legionella bestrijdingssysteem en bovendien is de verlichting in de haven uitgebreid.

Lees meer over gemeentehaven Elburg

Project jachthaven Cadzand-Bad

TecforRec heeft voor jachthaven Cadzand-Bad op de steigers een volledige elektrische installatie aangebracht. Er komen in deze jachthaven, die in 2018 met 125 ligplaatsen is geopend, veel zeevarende passanten voorbij. De pleziervaarders hebben voorzieningen nodig en daar hebben we een rol van betekenis in gespeeld.

De steigers zijn in samenwerking met PIA onder meer uitgerust met voorzieningen voor stroom, water, licht en wifi. Daarnaast zijn er voorzieningen aangebracht voor blus- en reddingsmiddelen. De Ocean kasten zijn in de kleur bordeauxrood gespoten en de applicaties, zoals de waterhaspel, zijn van roestvrijstaal (rvs 316) voorzien. Onder de steigers hebben we blusleidingen aangelegd en op hydranten aangesloten. Langs de steigers draagt de, exclusief voor deze jachthaven ontworpen oriëntatieverlichting, bij aan de veiligheid.

Lees meer over jachthaven Cadzand-Bad

Jachthaventechniek projecten: jachthaven ’t Loo Linden

Het project jachthaven ’t Loo Linden is door ons uitgevoerd met het verzoek om op de steigers stroom- en watervoorzieningen aan te brengen. We hebben Classic stroompalen in de kleur blauw en waterslanghaspels op de steigers geïnstalleerd. De stroompalen beschikken over het Icon systeem dat als toegangssysteem voor recreanten dient om van stroom en water gebruik te maken. Het oog boven de contactdozen is een herkenningspunt van de stroompaal en de waterslanghaspels zijn net als de stroompalen blauw van kleur. Dit project is in 2016 opgeleverd.

Lees meer over jachthaven ‘t Loo

Jachthaven W.S.V. De Vijfsluizen

De jachthaven W.S.V. De Vijfsluizen bevindt zich in Zwartewaal. Hier hebben we blauwe stroompalen bij de steigers geïnstalleerd.

Lees meer over jachthaven W.S.V. De Vijfsluizen

Jachthaven Nieuwboer Bunschoten – Spakenburg

De jachthaven Nieuwboer Bunschoten – Spakenburg staat ook wel bekend als de Oude Haven en bestaat al sinds de hervorming van Spakenburg in de dertiende eeuw. We hebben verschillende werkzaamheden verricht in deze jachthaven met de toepassing van jachthaventechniek. Er zijn onder meer stroompalen geïnstalleerd op de steigers die de boten van stroom voorzien.

Lees meer over jachthaven Bunschoten - Spakenburg

Jachthaventechniek projecten: Gemeentelijke jachthaven Emmen

De gemeentelijke jachthaven Emmen heeft TecforRec de opdracht gegeven om Ocean kasten te plaatsen. We hebben op de steigers in totaal tien van deze Ocean kasten geïnstalleerd.

Lees meer over jachthaven Emmen

Meer weten over onze projecten?

Wilt u meer weten over onze projecten over jachthaventechniek en recreatietechniek of ontdekken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met TecforRec. We zijn telefonisch te bereiken via 0850 200 902 of per e-mail via info@tecforrec.com. U bent bij ons van maatwerk verzekerd, net als van de toepassing van de nieuwste technieken. Overigens heeft u de mogelijkheid om in onze webshop producten te bestellen. We bieden u namelijk vrijblijvend de keuze om de installatie of het uitvoeren van een compleet project aan ons uit te besteden.