Inbouwcontactdozen

Met de inbouwcontactdozen van TecforRec stel je eenvoudig je eigen op maat gemaakte aansluitkast samen. Je bepaalt zelf hoeveel en welke soort aansluitingen je nodig hebt.

  • Ruime keuze uit 3- en 5-polige CEE inbouwcontactdozen.
  • Stel eenvoudig jouw persoonlijke aansluitkast samen.
  • Koop losse inbouwcontactdozen of vraag een offerte aan voor maatwerk.
  • Binnen 5 werkdagen in huis!

Toont alle 8 resultaten

Sorteer:

Wat is een inbouwcontactdoos?

Een inbouwcontactdoos is een losse, waterdichte contactdoos die in een aansluitkast voor recreatie-jachthaven- of algemene elektrotechniek gebruikt wordt. Afhankelijk van de toepassing en waar de stroom voor nodig is, kies je de geschikte inbouwcontactdozen. Door de benodigde stekkerdozen te kiezen op basis van je persoonlijke situatie, creëer je eenvoudig de geschiktste stroomvoorziening.

CEE inbouwcontactdozen

De CEE inbouwcontactdozen in ons assortiment zijn beschikbaar in verschillende stroomeenheden. Bij TecforRec vind je zowel 3-polige als 5-polige contactdozen, die geschikt zijn voor verschillende aantallen Volt en Ampère. De stekkerdozen zijn beschikbaar voor 230V (3-polig) en 400V (5-polig). Daarnaast vind je in ons aanbod verschillende inbouwcontactdozen die geschikt zijn voor 16A, 32A, 63A en 125A. Heb je vragen over de stroomeenheden en welke contactdozen geschikt zijn voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op.

Soorten inbouwcontactdozen

Niet iedere stroomvoorziening en situatie is hetzelfde en daarom vind je verschillende soorten inbouwcontactdozen in ons assortiment. De meest populaire stekkerdozen zijn de schuine inbouwcontactdozen, die geschikt zijn voor onze aansluitkasten. Daarnaast hebben we contactdozen met een reguliere afsluitklep of met een schroefklep voor extra waterdichtheid.

Waterdichte contactdoos

Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar voor stroomgebruik in recreatie, op de camping of in een jachthaven is het essentieel om te kiezen voor een (spat)waterdichte contactdoos. Wanneer je kiest voor een waterbestendig stopcontact voor buiten van TecforRec weet je zeker dat je beschikt over veilige en gecertificeerde kwaliteitsproducten. Onze producten zijn IP44 en IP67 waterbestendig.

Elektrotechniek en stroomvoorziening op maat

Ben je op zoek naar dé partner voor elektrotechniek voor jouw jachthaven of recreatiepark en zoek je stroomvoorziening op maat? Of heb je vragen over onze inbouwcontactdozen, de aansluitkasten of een van onze andere producten? Neem dan contact op met de specialisten van TecforRec. We hebben jarenlange ervaring in het opstellen en uitvoeren van een op maat gemaakt elektriciteitsplan voor de recreatieve sector. We zijn bereikbaar via telefoon en e-mail voor vragen en advies. We helpen graag!