Jachthaventechniek

Wij leveren een breed assortiment aan elektriciteitsvoorzieningen voor jachthavens zoals stroompalen met bijbehorende losse toebehoren. Ook watervoorzieningen en reddingsmiddelen zijn onderdelen van ons aanbod. Maak kennis met onze oplossingen in de jachthaventechniek.

34 resultaten

Sorteer:

TecforRec is een technische groothandel, gespecialiseerd in het leveren van alle soorten elektriciteitsvoorzieningen voor jachthavens en recreatieparken. We hebben een breed assortiment, waarin je kunt vinden wat je zoekt. Lees hier meer over de verschillende oplossingen voor de jachthaventechniek.

Stroompalen

  • Classic stroomzuil
  • Quantum stroomzuil
  • Deckclear
  • Roline
  • RVS fiets oplaadpunt

De Classic en Quantum stroompalen zijn beproefde producten die hun mogelijkheden keer op keer hebben bewezen. Voor deze twee soorten stroompalen leveren wij maatwerk. Door de modulaire opbouw, passen ze altijd perfect bij de functionaliteiten die je zoekt voor jouw jachthaven.

De Deckclear en de Roline zijn goede alternatieven voor de stroomzuilen, zeker als je op zoek bent naar een slim ontwerp voor de elektriciteitsaansluiting onder de steiger (Deckclear) of naar een budgetvariant (Roline).

Door het stijgende aantal elektrische fietsen in Nederland, stijgt de behoefte voor oplaadmogelijkheden ook direct mee. Onze fiets oplaadvoorzieningen zijn ideaal om je hiervoor in te zetten. Hiernaast zijn ze ook nog eens duurzaam en hebben ze een moderne uitstraling.

Stroompalen toebehoren

Wanneer er een onderdeel van de stroompaal vervangen moet worden, kun je het onderdeel eenvoudig in onze webshop bijbestellen.

Watervoorzieningen

Watervoorzieningen kunnen in een jachthaven niet ontbreken, er zijn verschillende toepassingen mogelijk binnen ons aanbod:

  • RVS waterzuil met 30 of 50 meter lange waterslang;
  • Dibond waterzuil met maximaal 2 waterkranen;
  • RVS Deckclear voor een wateraansluiting onder de steiger.

Reddingsmiddelen

Veiligheid op de steigers is noodzakelijk! Reddingsmiddelen op de steiger en rond de jachthaven vergroot de veiligheid. Ons aanbod aan reddingsmiddelen zijn een goede voorbereiding op noodsituaties. Met deze producten zou jouw jachthaven in aanmerking kunnen komen voor het exclusieve eco-label ‘Blauwe Vlag’.

Wij bieden voor een veilig jachthaven twee verschillende reddingsstations aan:

  • Economy Reddingspaal
  • Classic Midi Reddingsstation

Snel en gemakkelijk online bestellen

Wil je onze producten bestellen? Bekijk dan eenvoudig het volledige aanbod met jachthaventechniek in de webshop. Je bestelt producten hier direct of vraagt een offerte op maat aan. Indien de producten op voorraad zijn, ontvangt je deze al na 5 werkdagen thuis of op kantoor.

Productontwikkeling op maat

Heb je specifieke wensen of ben je op zoek naar een product dat niet voorradig is op dit moment? We hebben zeker een andere mogelijkheid voor jouw situatie. Met onze producten op maat zorgen we voor de beste oplossing voor jouw jachthaven. Wil je graag een aanvraag doen? Neem contact met ons op, zodat we een offerte op maat kunnen opstellen.

Totaaloplossingen – van offerte tot installatie

Behalve onze losse producten, bieden we natuurlijk ook maatwerk aan als totaaloplossing voor jouw jachthaven. We helpen niet alleen graag met product aanpassingen, maar ook met het meedenken over de inrichting van de infrastructuur, plannen en het realiseren van het plan. We bieden een totaalplaatje dat perfect aansluit bij al jouw wensen en behoeften.

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle opties te bespreken.