Jachthaventechniek

TecforRec is een technische groothandel, gespecialiseerd in het leveren van alle soorten elektriciteitsvoorzieningen voor jachthavens en recreatieparken. We hebben een breed assortiment,  waarin u kunt vinden wat u zoekt. Lees hier meer over de verschillende oplossingen voor de jachthaventechniek.

STROOMPALEN

 • Classic stroomzuil;
 • Quantum stroomzuil;
 • Deckclear;
 • Roline;
 • RVS fiets oplaadpunt.

De Classic en Quantum stroompalen zijn beproefde producten die hun mogelijkheden keer op keer hebben bewezen. Voor deze twee soorten stroompalen leveren wij maatwerk. Door de modulaire opbouw, passen ze altijd perfect bij de functionaliteiten die u zoekt voor uw jachthaven.

De Deckclear en de Roline zijn goede alternatieven voor de stroomzuilen, zeker als u op zoek bent naar een slim ontwerp voor de elektriciteitsaansluiting onder de steiger (Deckclear) of naar een budgetvariant (Roline).

Door het stijgende aantal elektrische fietsen in Nederland, stijgt de behoefte voor oplaadplekken ook direct mee. Onze RVS oplaadpalen zijn ideaal om hiervoor in te zetten. Hiernaast zijn ze ook nog eens duurzaam en hebben ze een moderne uitstraling.

STROOMPALEN - TOEBEHOREN

Wanneer er een onderdeel van de stroompaal vervangen moet worden, bestelt u het toebehoren eenvoudig. Ook kunnen de stroompalen worden aangevuld met extra toepassingen, bijvoorbeeld met een slotsteun.

WATERVOORZIENINGEN

Watervoorziening kan in een jachthaven niet ontbreken. Om de bezoekers op de steiger te voorzien van water, zijn er verschillende toepassingen mogelijk binnen ons aanbod.

 • RVS waterzuilen met 30 of 50 meter lange waterslang;
 • Dibond waterzuil met maximaal 2 waterkranen;
 • RVS Deckclear voor een wateraansluiting onder de steiger.

REDDINGSMIDDELEN

Het vergroten van de veiligheid van uw jachthaven, doet u door middel van reddingsmiddelen die u voorbereiden op verschillende noodsituaties. Met deze producten komt uw jachthaven in aanmerking voor het exclusieve eco-label ‘Blauwe Vlag’.

Binnen onze collectie vindt u onder andere:

 • Reddingsboei met reddingslijnen van 10 en 30 m;
 • Reddingsboeistandaard met kunststof behuizing;
 • Enkele of dubbele brandblusserkasten;
 • Brandblussers die gebruik maken van poeder of water;
 • O.S. palen.

SNEL EN GEMAKKELIJK ONLINE BESTELLEN

Wilt u onze producten bestellen? Bekijk dan eenvoudig het volledige aanbod met jachthaventechniek in de webshop. U bestelt producten hier direct of vraagt een offerte op maat aan. Indien de producten op voorraad zijn, ontvangt u ze al na 5 werkdagen thuis of op kantoor.

PRODUCTONTWIKKELING OP MAAT

Heeft u specifieke wensen of bent u opzoek naar een product dat niet voorradig is op dit moment? We hebben zeker een andere optie voor u die beter is voor uw situatie. Met onze producten op maat zorgen we voor de beste oplossing voor uw jachthaven. Wilt u hier een aanvraag voor doen? Neem contact met ons op, zodat we een offerte op maat kunnen opstellen.

TOTAALOPLOSSINGEN - VAN OFFERTE TOT INSTALLATIE

Behalve onze losse producten, bieden we natuurlijk ook maatwerk aan als totaaloplossing  voor uw jachthaven. We helpen u niet alleen graag met producten aanpassen naar uw wens, maar ook met het meedenken over de inrichting van de infrastructuur, plannen en het realiseren van de oplossing. We bieden het totaalplaatje aan, dat perfect aansluit bij al uw wensen en behoeften.

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle opties te bespreken.