Verlichting

Met een zorgvuldig gekozen verlichting creëert u een prachtige sfeer en een veilige omgeving. Het goed verlichten van uw terrein is erg belangrijk voor de veiligheid van de passanten. TecforRec biedt een breed assortiment aan terreinverlichting, oriëntatie verlichting en lichtzuilen waarmee u uw gehele terreinen efficiënt kunt verlichten.

TecforRec biedt een uniek verlichtingsassortiment aan:

Parkverlichting

TecforRec heeft een parkverlichtingsassortiment geschikt voor vrijwel elke buitenlocatie.

LED Steigerverlichting

TecforRec biedt een uniek steiger verlichtingsassortiment op maat aan. Er zijn tal van mogelijkheden voor speciaal op uw wensen afgestemde projectverlichting. De Combi LED is de meest gangbare steigerverlichting, deze zijn beschikbaar in drie verschillende kleurstellingen.

vraag een vrijblijvende offerte op

U kunt uw bestelling direct online bestellen. Is het product op voorraad? Dan heeft u uw bestelling binnen 5 dagen al in huis.

Om uw terrein zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, bieden we totaaloplossingen aan. Naast het productaanbod van TecforRec denken we mee bij de optimalisatie van uw infrastructuur. We bieden technische voorzieningen, zoals: gas, water, verlichting, elektra, telefonie en WIFI.

Indien u op zoek bent naar een maatwerkoplossing, dan verzoeken we u contact met ons op te nemen.