Verlichting

Met een zorgvuldig gekozen verlichting creëer je een prachtige sfeer en een veilige omgeving voor de passanten. Maak kennis met ons park- en padverlichtingsassortiment om jouw recreatieterrein efficiënt te verlichten.

Toont alle 3 resultaten

Sorteer:

Verlichting

Ben je op zoek naar verlichting voor jouw recreatieterrein? Bekijk onze hoogwaardige producten en maak een keuze. Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen graag bij het vinden van de verlichting die het beste past.

Parkverlichting

Het unieke parkverlichtingsassortiment van TecforRec is beschikbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. U investeert in vandaalbestendige producten van hoge kwaliteit. Bekijk onze collectie en profiteer van de voordelen van parkverlichting:

  • Verkrijgbaar in gegoten aluminium, kunststof of geborsteld RVS;
  • 10 Watt ledverlichting;
  • 1100 mm hoog.

Padverlichting

Het park verlichten met padverlichting langs de hoofdwegen, dan kies je voor een subtiele en voordelige ledlampen die jaren lang meegaan.

  • Opgebouwd uit duurzame materialen;
  • 5 Watt ledverlichting;
  • IP67 weerbestendig.

Andere technische oplossingen

Behalve voor verlichtingen kun je bij ons ook terecht voor andere technische oplossingen. We zijn al jaren gespecialiseerd in verschillende vormen van recreatietechniek, waaronder:

Snel en gemakkelijk online bestellen

Wil je onze producten bestellen? Bekijk dan eenvoudig het volledige aanbod met jachthaventechniek in de webshop. Je bestelt producten hier direct of vraagt een offerte op maat aan. Indien de producten op voorraad zijn, ontvangt je deze al na 5 werkdagen thuis of op kantoor.

Productontwikkeling op maat

Heb je specifieke wensen of ben je op zoek naar een product dat niet voorradig is op dit moment? We hebben zeker een andere mogelijkheid voor jouw situatie. Met onze producten op maat zorgen we voor de beste oplossing voor jouw jachthaven. Wil je graag een aanvraag doen? Neem contact met ons op, zodat we een offerte op maat kunnen opstellen.

Totaaloplossingen – van offerte tot installatie

Behalve onze losse producten, bieden we natuurlijk ook maatwerk aan als totaaloplossing voor jouw jachthaven. We helpen niet alleen graag met product aanpassingen, maar ook met het meedenken over de inrichting van de infrastructuur, plannen en het realiseren van het plan. We bieden een totaalplaatje dat perfect aansluit bij al jouw wensen en behoeften.

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle opties te bespreken.