Gespecialiseerd in recreatietechniek
Producten op maat
2 jaar garantie

Watersportvereniging Zierikzee

WSV Zierikzee

- Clubhuiscommissaris Arjo den Drijver

Zierikzee is een échte havenstad en heeft een rijke historie. Zierikzee ligt aan de Oosterschelde en heeft naast de gemeentehaven o.a. ook een verenigingshaven, de WSV Zierikzee. De vereniging beheert een jachthaven met 105 ligplaatsen aan de westzijde van het toegangskanaal.

De verenigingshaven Zierikzee was toe aan vernieuwing. Dit vernieuwingsproject werd in twee fases uitgevoerd. De eerste ging van start in 2017 met een nieuwe elektrische infrastructuur, zegt Arjo den Drijver, Commissaris van de WSV Zierikzee.

Deze bestond uit het vervangen en nieuw aanleggen van toevoerkabels naar de stroompalen aan wal en het vervangen van de gehele bekabelingen incl. groepen en verdeelkasten uitgevoerd door het zusterbedrijf PIA b.v.. Daarnaast werden 16 moderne stroomzuilen van 16 ampère (type Quantum) op de steigers geïnstalleerd om de leden en passanten van stroom te voorzien. Geïntegreerd in de Quantum stroomzuil is een kaartbetaalsysteem, waarmee elke booteigenaar zijn eigen stroomverbruik kan registreren.

Tot slot werd in het voorjaar van 2018 de laatste fase van het installatieproces afgerond. Voor de waterverzorging van de boten werden 10 waterhaspels van roestvrijstaal op de steigers gemonteerd.

"De verenigingshaven Zierikzee was toe aan vernieuwing. Dit vernieuwingsproject werd in twee fases uitgevoerd. De eerste ging van start in 2017 met een nieuwe elektrische infrastructuur."

Interesse in een project als dit?

Vraag vrijblijvend een offerte aan
© Copyright
2024
TECforREC
Powered by iClicks