Gespecialiseerd in recreatietechniek
Producten op maat
2 jaar garantie

Maatwerk

Bekijk maatwerk Stroomzuil contactloos betalen

Stroomzuil contactloos betalen

Met een vuilwaterstation kan eenvoudig de fecaliëntank worden geleegd of het bilgewater worden weggepompt. Om de heftige weersomstandigheden aan het water te weerstaan, is het vuilwaterstation uitgevoerd met een degelijke RVS behuizing (RVS 304) en een poedercoating. Elke gewenste RAL kleur kan worden toegepast. Het kan extra worden voorzien van LED verlichting en een betaalsysteem.

Bekijk maatwerk Stroomkast met betaalsysteem

Stroomkast met betaalsysteem

Oldenhage is een scheepswerf, wat o.a. service biedt zoals onderhoud en restauratie aan boten maar ook stallingen heeft voor jachtschepen. Om booteigenaren van stroom te kunnen voorzien voor zelfstandig onderhoud is er een bestaande stroomkast aangepast. De omgebouwde stroomkast voorziet nu 6 wandcontactdozen met een contactloos betaalsysteem en een digitaal display.

Bekijk maatwerk Havenmanagementsysteem

Havenmanagementsysteem

TecforRec heeft een havenmanagementsysteem ontwikkeld waarmee het voor de havenmeester gemakkelijk en overzichtelijk is om het gebruik van elektriciteit en water van de passanten te registreren.

Bekijk maatwerk Oceankast

Oceankast

De Oceankast is een maatwerk stroomkast geproduceerd in eigen beheer. Hij dient als stroomverzorging voor boten en jachten en kan met een betaalsysteem worden voorzien. Om de heftige weersomstandigheden aan het water te weerstaan, is de Oceankast uitgevoerd met een degelijke RVS behuizing en een poedercoating.

Bekijk maatwerk Vuilwaterstation

Vuilwaterstation

Met een vuilwaterstation kan eenvoudig de fecaliëntank worden geleegd of het bilgewater worden weggepompt. Om de heftige weersomstandigheden aan het water te weerstaan, is het vuilwaterstation uitgevoerd met een degelijke RVS behuizing (RVS 304) en een poedercoating.

© Copyright
2024
TECforREC
Powered by iClicks