Totaalpakketten en losse producten naar uw specificaties

In onze webshop vindt u de standaard producten die wij verkopen. Maar het komt regelmatig voor dat deze standaard producten niet aansluiten bij de wens van de klant. Hiervoor bieden wij speciale oplossingen. Dit doen wij door middel van een team van kundige professionals die bekend zijn in meerdere vakgebieden. Zij luisteren naar de klant en brengen de wensen van de klant goed in kaart zodat zij instaat zijn om de producten goed aan te passen of te ontwikkelen zodat deze passen bij u wens.

TecforRec vuilwaterstation
TecforRec heeft een vuilwaterstation ontwikkeld waarmee u eenvoudig uw faecaliëntank kunt legen of uw bilgewater kunt wegpompen. Het station bestaat uit een robuuste RVS behuizing met een poedercoating (standaard antraciet of blauw) en is zeer toegankelijk voor monteurs. Met dit vuilwaterstation kan er een complete service worden geleverd aan de gebruikers en hun boot, waardoor uw jachthaven graag bezocht wordt.

TecforRec vuilwaterpomp bestaat uit:

- Verdringerpomp
- Vuilwater of bilgepomp
- Capaciteit 19,5 m3 per uur
- Motorvermogen 0,75 kW/1pk
- 230V-400V
- Robuuste RVS 304 of RVS 316 kast
- Alle kleuren mogelijk
- Betaalsysteem optioneel
- Verlichting optioneel


TecforRec RVS waterzuil

TecforRec kreeg de vraag vanuit de markt of zij een waterzuil met haspel konden ontwerpen die robuust is en zich kon wapenen tegen de elementen van de natuur. Hiermee is Tecforrec aan de slag gegaan en heeft haar eigen nieuwe waterzuil ontwikkeld. Deze waterzuil met haspel is grotendeels gemaakt van RVS 316 en daardoor weersbestendig en robuust.  De waterzuil heeft een RVS 316 haspel met een eigen ontworpen spindel. Op de waterhaspel kan een slang van 50 meter waarmee u een groot bereik heeft.
Hieronder de specificaties van de RVS waterzuil:

•   Eenvoudig te monteren
•   Handig inspectieluik
•   RVS haspelbladen en spindel
•   5 jaar garantie op waterlekkage (aansluitkoppeling)
•   Robuuste RVS zuil parel gestraald (1200mm hoogte
•   ½” waterkraan met keerklep
•   50m ½” waterslang (drinkwaterkwaliteit)

Stroomzuilen
Conform uw wens kunnen wij de stroomzuilen van Rolec uitbreiden met de volgende producten:
-          elektrische aansluitingen zoals 16A, 32A,  63A, 125A, 250A in zowel enkel fase als 3 fase
-          kWh meters 16A < 250A
-          Water aansluiting, waterhaspel
-          LED verlichting
-          Betaalmechanisme zoals muntautomaten en betaalpas systeem of ander betaalsystemen.TecforRec Stroomzuilen
Naast de stroomzuilen van Rolec fabriceert TecforRec ook een eigen merk stroomzuilen Deze bestaat uit een degelijke RVS behuizing  met een poedercoating (standaard antraciet of blauw) , de kast is goed toegankelijk voor monteurs afhankelijk van de wensen van de klant kunnen er ontelbare varianten worden gemaakt met de volgende opties:

-          elektrische aansluitingen zoals 16A, 32A,  63A, 125A, 250A in zowel enkel fase als 3 fase
-          kWh meters 16A < 250A
-          Water aansluiting, waterhaspel
-          Ledverlichting
-          Betaalmechanisme zoals muntautomaten en betaalpas systeem of betaalsystemen via een APP
-          Zuil is afneembaar voor onderhoud of voor winter stalling d.m.v. RVS voetstuk
-          Kast kan in iedere gewenste kleur worden uitgevoerd

Havenmanagement systeem
TecforRec heeft een havenmanagement systeem ontwikkeld waarmee het voor de havenmeester gemakkelijk en overzichtelijk is om het gebruik van elektriciteit en water bijhouden en vervolgens op een juiste en snelle wijze factureren per ligplaats. Het systeem is toepasbaar voor alle jachthavens en is onafhankelijk van het aantal ligplaatsen. Alle aansluitingen per ligplaats zijn individueel te monteren en te activeren/ deactiveren vanaf een centrale computer. Doordat het systeem makkelijk aan te passen is, is het havenmanagement systeem nu in gebruik bij meerdere jachthavens in Nederland.


TecforRec Stroomslot
Hoewel TecforRec een standaard stopcontact heeft met een slotoog kwam er vanuit een klant te vraag of er ook een steviger alternatief was. Na overleg met de klant en het probleem vast te leggen is er een nieuw product ontwikkeld waarbij het stopcontact afsluitbaar is met een RVS frame met u beugel die gesloten kan worden met een hangslot. Door verdere vraag vanuit de markt is dit product verder ontwikkeld en nu ook verkrijgbaar op de website.