Gespecialiseerd in recreatietechniek
Producten op maat
2 jaar garantie

Maatwerk

Bij TecforRec streven we naar oplossingen die naadloos aansluiten op de unieke behoeften van onze klanten. Als de specifieke producten voor je bedrijf niet beschikbaar zijn, bieden we maatwerkoplossingen aan. Of het nu gaat om een individueel product of een volledig project, ons maatwerk is perfect voor jouw behoeften en maakt van je visie werkelijkheid. Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden van maatwerk. Zie voorbeelden van onze maatwerkprojecten onderaan.

 

Voor welke bedrijven en sectoren leveren we maatwerk?

We bieden maatwerkoplossingen voor diverse bedrijven en sectoren. Enkele van de sectoren die we bedienen zijn:

  • Jachthavens
  • Campings
  • Bungalowparken
  • Camperplaatsen

Waarom voor maatwerk bij TecforRec kiezen?

Laat TecforRec je maatwerk voor recreatietechniek verzorgen. We bieden persoonlijk advies en zijn jouw totaalleverancier voor jachthavens, campings en vakantieparken. Ons toegewijde team zet graag die extra stap voor de realisatie van de gewenste productaanpassingen of -ontwikkelingen, zodat het perfect aansluit op jouw bedrijf.

Onze werkwijze

We hechten veel waarde aan transparante communicatie en blijven gedurende het gehele proces nauw met je samenwerken. Jouw feedback is voor ons van onschatbare waarde en stelt ons in staat eventuele aanpassingen door te voeren, zodat het eindproduct volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Onze op maat gemaakte projecten beginnen wanneer je een offerte aanvraagt. Zodra we je offerteaanvraag ontvangen, nemen we contact met je op om alle details samen door te nemen. Tijdens ons gesprek brengen we graag je specifieke wensen in kaart. We luisteren naar jouw ideeën, behoeften en doelstellingen, zodat we een helder beeld krijgen van wat je wilt bereiken.

Zodra we samen tot een plan zijn gekomen, nemen we het volledige proces uit je handen, van ontwerp tot bouw. We waarborgen dat je producten alles omvatten en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en technische specificaties. Als we je producten hebben ontwikkeld, verzorgen we ook de installatie on site!

Onze maatwerkprojecten

We hebben reeds een aantal op maat gemaakte projecten succesvol afgerond. Hieronder vindt je enkele voorbeelden van voltooide projecten:

Bekijk maatwerk Stroomzuil contactloos betalen

Stroomzuil contactloos betalen

Deze Quantum stroom- en waterzuil is een product op maat gemaakt en functioneert volledig onbemand! Met een handig afrekensysteem zoals het contactloos betalen en de digitale display is deze zeer gebruikersvriendelijk voor het afrekenen van stroom en water.

Bekijk maatwerk Stroomkast met betaalsysteem

Stroomkast met betaalsysteem

Oldenhage is een scheepswerf, wat o.a. service biedt zoals onderhoud en restauratie aan boten maar ook stallingen heeft voor jachtschepen. Om booteigenaren van stroom te kunnen voorzien voor zelfstandig onderhoud is er een bestaande stroomkast aangepast met een contactloos betaalsysteem en een digitaal display.

Bekijk maatwerk Havenmanagementsysteem

Havenmanagementsysteem

TecforRec heeft een havenmanagementsysteem ontwikkeld waarmee het voor de havenmeester gemakkelijk en overzichtelijk is om het gebruik van elektriciteit en water van de passanten te registreren.

Bekijk maatwerk Oceankast

Oceankast

De Oceankast is een maatwerk stroomkast geproduceerd in eigen beheer. Hij dient als stroomverzorging voor boten en jachten en kan met een betaalsysteem worden voorzien. Om de heftige weersomstandigheden aan het water te weerstaan, is de Oceankast uitgevoerd met een degelijke RVS behuizing en een poedercoating.

Bekijk maatwerk Vuilwaterstation

Vuilwaterstation

Met een vuilwaterstation kan eenvoudig de fecaliëntank worden geleegd of het bilgewater worden weggepompt. Om de heftige weersomstandigheden aan het water te weerstaan, is het vuilwaterstation uitgevoerd met een degelijke RVS behuizing (RVS 304) en een poedercoating.

Vraag een offerte aan voor maatwerk

Ben je op zoek naar maatwerk voor de recreatietechniek? Vraag dan een offerte bij ons aan voor de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 085 020 0902 of stuur een e-mail naar info@tecforrec.com. Ons team staat elke werkdag voor je klaar tussen 08.00 en 16.30 uur.

 

Adres

Energieweg 29
4691 SE Tholen
Nederland

Openingstijden

Maandag: 08.30 – 16.30 uur
Dinsdag: 08.30 – 16.30 uur
Woensdag: 08.30 – 16.30 uur
Donderdag: 08.30 – 16.30 uur
Vrijdag: 08.30 – 16.30 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

 

 

© Copyright
2024
TECforREC
Powered by iClicks