Aansluitkasten

Aansluitkasten zijn het ideale verdeelstation voor elektra op de camping. In onze collectie aansluitkasten vind je units met 1, 2, 3 of 4 aansluitingen en deze zijn als front- of als zijkant toepassing te bestellen. Onze aansluitkasten zijn uitermate geschikt voor buitengebruik, dit maken ze functioneel en veilig onder alle weersomstandigheden.

42 resultaten

Sorteer:

Aansluitkast kopen

Wil je een aansluitkast kopen die je kunt gebruiken op de camping? Bekijk dan ons volledig assortiment en maak een keuze. Naast onze gunstige prijzen profiteer je ook van de voordelen van een aansluitkast:

  • Eenvoudig zelf te monteren en te installeren;
  • gebruiksvriendelijk;
  • onderhoudsvriendelijk;
  • gemonteerd te leveren;
  • IP-keurmerk.

Veel gestelde vragen over aansluitkasten

Waar zet ik een aansluitkast voor in?

Je gebruikt een aansluitkast om stroom vanaf een centraal punt te verdelen. Zo zorg je ervoor dat je in de camper toegang hebt tot stroom en dit effectief kunt verdelen. Als je vragen hebt over onze aansluitkasten, neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar let ik op bij de aanschaf van een aansluitkast?

Hou bij het kopen van een aansluitkast rekening met de hoeveelheid aansluitingen en de voltage die je nodig hebt. Daarnaast is het van belang dat het materiaal van de kast zelf degelijk is en dat de IP-beschermingsklasse op de aansluitkast vermeld staat. Let goed op de eerste 2 cijfers van het keurmerk, hier staan de doordringbaarheid voor stoffen en mate waarin water wordt afgestoten vermeld.