Gespecialiseerd in recreatietechniek
Producten op maat
2 jaar garantie

Jachthaven ‘t Loo

Jachthaven 't Loo

Jachthaven ‘t Loo is onderdeel van Recreatiepark ’t Loo en is gelegen aan de Kraaijenbergse Plassen in Noord-Brabant en heeft 240 ligplaatsen. De Kraaijenbergse Plassen staan in directe verbinding met de Maas.

In 2016 was het noodzakelijk om de stroom- en watervoorzieningen op de steigers van Jachthaven ’t Loo te vernieuwen. Daarom werden er een aantal blauwe stroompalen (model Classic) geïnstalleerd met een geïntegreerd Icon systeem. Het Icon systeem is een toegangssysteem voor passanten tot water en stroom. Op de stroompaal is het systeem te herkennen aan het oog boven de contactdozen. Ook zijn er een aantal blauwe Classic stroompalen gecombineerd met een waterslanghaspel voor de waterverzorging geplaatst.

Gemakkelijk toegankelijk voor de passanten is de gecombineerde Classic zuil voor de stroom- en watervoorziening. Alles verwerkt in één zuil, direct toegankelijk op de steiger.

De huidige waterhaspel is gemaakt van RVS 316, hierdoor is deze weerbestendig én robuust. De haspel heeft een niet-lekkende spindel en heeft de capaciteit voor een 50 meter lange waterslang voor een groot bereik.

"Gemakkelijk toegankelijk voor de passanten is de gecombineerde Classic zuil voor de stroom- en watervoorziening. Alles verwerkt in één zuil, direct toegankelijk op de steiger."

Interesse in een project als dit?

Vraag vrijblijvend een offerte aan
© Copyright
2024
TECforREC
Powered by iClicks