Bestelprocedure

Bij TecforRec kunt u direct bestellen vanuit onze webshop. Online bestellingen voegt u toe aan het winkelmandje en kunt u vervolgens op de door u gewenste manier afrekenen. Na afrekening sturen we de bestelde producten naar u toe en hierbij ontvangt u tevens de factuur.

Heeft u een maatwerk bestelling, zoals het plaatsen van elektriciteits- of watervoorzieningen? dan kunt u deze doen bij één van onze medewerkers. Betalingen en levertijden zijn vervolgens in overleg te bepalen.

VEILIG BESTELLEN EN BETALEN IN ONZE WEBSHOP

TecforRec hecht veel waarde aan privacy en beveiliging, om dit ook in de toekomst zo goed mogelijk te kunnen waarborgen hebben wij uw medewerking nodig en dient u onderstaande in acht te nemen:

  • Geef uw wachtwoord nooit aan derden.
  • Maak bij uw bestelling(en) gebruik van de Secure Socket Layer (SSL).
  • Verspreid geen URL's van pagina's die u bekijkt wanneer u ingelogd bent met uw account.
  • Indien u niet wilt dat uw gegevens opgeslagen worden, behalve voor de verwerking van uw bestelling, geeft u dit aan ons door per e-mail.
  • We houden ons aan de wet op privacy en de bescherming van gegevens en zorgen ervoor dat alle informatie die u ons geeft, waaronder b.v. uw bank- of creditcardgegevens, vertrouwelijk behandeld worden.

Meer informatie vindt u bij Privacy Policy en Algemene Voorwaarden.