Elektrisch laden

TecforRec biedt in samenwerking met StreetPlug laadpalen voor elektrische voertuigen aan. In het assortiment heeft StreetPlug meerdere laadoplossingen, zoals laadpalen, wandladers en ondergrondse laadpalen. De laadoplossingen kunnen gebruikt worden voor zowel zakelijk als privé gebruik.

AC/DC-LADEN

StreetPlug heeft in haar assortiment AC-laders en in de toekomst ook DC-laders (snelladers). AC-laden is het laden op wisselstroom en DC-laden is het laden op gelijkstroom. Het verschil tussen deze twee soorten laders is de snelheid waarmee een elektrisch voertuig opgeladen kan worden. Het opladen van een elektrisch voertuig duurt langer met een AC-lader dan met een DC-lader. Een elektrisch voertuig kan met een AC-lader binnen een aantal uur opgeladen zijn en met een DC-lader al binnen een half uur.

BASIC OF SMART

Bij de laadoplossingen van StreetPlug heeft u de keuze uit een BASIC of SMART variant. De BASIC variant is het meest geschikt voor privé gebruik. De BASIC variant is gemakkelijk te bedienen door middel van Plug & Charge. U koppelt uw eigen laadkabel van uw auto aan de laadvoorziening en laden maar! Wilt u liever niet dat iedereen gebruik kan maken van de laadvoorziening of wilt u de kosten van de afgenomen kilowattuur doorberekenen aan de gebruiker van de laadvoorziening, dan kunt u kiezen voor de SMART variant. De SMART variant is gekoppeld aan een backoffice, waardoor u de laadvoorziening kunt beheren via een beheersysteem. In het beheersysteem kunt u bepalen wie gebruik mag maken van de laadvoorziening en voor welk tarief per kilowattuur.

Aan de StreetPlug SMART is een jaarlijks abonnement verbonden, het is voorzien van een EV Cloud BackOffice met een 24/7 helpdesk ondersteuning. Dit helpt u om de StreetPlug eenvoudig te beheren en het gebruik inzichtelijk te maken en te optimaliseren.

Dit zijn de voordelen voor u

 • Eenvoudig beheren van privé en zakelijk laden via een persoonlijk online gebruikersportaal
 • Ontvangen van realtime inzicht in alle laadgegevens, zoals stroomverbruik en kosten
 • Starten en stoppen van actieve laadsessies op afstand en op elk moment
 • Inzien van gedetailleerd overzicht van alle laadsessies
 • Laadkosten worden automatisch gefactureerd of verrekend
 • Activeren van privé- of gastgebruik
 • Lokaliseren en koppelen van de StreetPlug middels een mobiele of StreetPlug App

Extra’s voor zakelijk gebruik

 • Koppelen van meerdere gebruikers en laadpunten aan een account
 • Eenvoudig beheren van meerdere laadpunten zonder extra kosten
 • Energieverbruik balanceren zonder andere faciliteiten te beïnvloeden
 • Gelijkmatig verdelen van het beschikbare stroomvermogen over de laadpunten met behulp van LOAD BALANCING
 • Automatisch verrekenen van de laadkosten van de werknemers
 • Online beschikbaar stellen van de laadpunten voor publieke laadsessies

SNEL EN GEMAKKELIJK ONLINE BESTELLEN

U bestelt onze producten eenvoudig via onze webshop. Indien op voorraad zijn onze producten binnen 5 werkdagen in huis. Uiteraard is ook een offerte op maat mogelijk, lees hier meer over onderaan.

PRODUCTONTWIKKELING OP MAAT

U kunt al onze producten los bestellen in onze webshop. Indien u specifieke wensen heeft en uw gewenste product niet terugkomt in het aanbod kunnen wij maatwerk bieden. Gewenste productaanpassingen en nieuwe productontwikkelingen op verzoek horen tot het klantgerichte maatwerk van TecforRec.

TOTAALOPLOSSINGEN - VAN OFFERTE TOT INSTALLATIE

Naast losse producten biedt TecforRec ook totaaloplossingen. Om kwaliteit te realiseren in de technische toepassingen van uw terrein is een goede infrastructuur nodig. Een infrastructuur die voldoet aan het beoogde gebruik en de eisen van uw gasten en passanten, tegen een acceptabele prijs. TecforRec helpt u hierbij graag en kan echter een offerte op maat uitbrengen voor het totale project. Wij kunnen u niet alleen helpen met onze producten, maar ook met ideeën, plannen en de realisering van die plannen. Wij bieden infrastructuur en technische voorzieningen (gas, water, verlichting, elektra en telefoon, WIFI), die aansluiten bij de aanpak die u voor ogen hebt voor uw terrein.

Indien u een offerte van ons wenst te ontvangen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.