Retouren en service

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen zeven dagen na ontvangst van uw aangekochte producten kosteloos en zonder opgave van redenen retour te zenden. Hiervoor dient u contact op te nemen met ons zodat wij op de hoogte zijn van de retourzending. U dient dan uiterlijk binnen twee werkdagen na contact de producten retour te zenden.

Op maatwerk producten welke speciaal voor u zijn samengesteld is geen herroepingsrecht van toepassing. Deze worden in onze webshop afzonderlijk weergegeven.

Europese richtlijn kopen op internet.

RETOURZENDING

Indien u een product retour wenst te zenden, dan dient u contact met ons op te nemen. De portokosten voor deze retourzending betaalt u zelf. Vermeldt in uw correspondentie altijd duidelijk om welke bestelling het gaat door het opnemen van uw bestelnummer en factuurnummer. Wanneer u de gehele bestelling wilt annuleren en deze valt onder het herroepingsrecht dan verzendt u deze in zijn geheel retour. U krijgt dan uw aankoopbedrag van de goederen, minus de eventuele verzendkosten retour. Ongeacht de reden voor de retourzending, wij zorgen altijd voor een gepaste oplossing.

RETOURbon

Bij herroeping graag deze retourbon invullen en met de retourzending meesturen. De portokosten voor deze retourzending betaalt u zelf.

Adres:

Tec4Rec B.V.
Energieweg 29
4691 SE Tholen

SERVICE

Bij klachten, foutieve levering of beschadigingen behandelen wij uw bestelling altijd met de uiterste zorg en aandacht, en dan gaat er soms toch nog iets mis. Dat vinden wij erg vervelend voor u. Maar dat gaan we uiteraard voor u oplossen.

Bij beschadiging en/of foutieve levering dient u dit binnen zeven dagen schriftelijk aan ons te melden onder vermelding van verkooporder nummer of bestelnummer en te sturen naar info@tecforrec.com. Graag met een duidelijke omschrijving van uw constatering, eventueel onderbouwd met foto’s. U mag ons naast het versturen van uw email uiteraard ook nog even bellen.

Doet het product niet wat het zou moeten doen bij levering? Dan raden we u aan om eerst de gebruikershandleiding nogmaals goed door te lezen. Misschien kunt u het probleem zelf al wel oplossen, zodat u toch meteen gebruik kan maken van het product en niet hoeft te reclameren.