Verzending en levering

verZENDING bij online bestelling

TecforRec levert uw webshop bestelling in geheel Nederland en in het buitenland. Uw bestelling wordt door ons eigen bezorgservice verzorgd.

De verzendkosten voor een pakket binnen Nederland bedragen € 17,85 per bestelling, bij bestellingen van meer dan € 500,00 komen de verzendkosten te vervallen.

De verzendkosten voor een pakket buiten Nederland bedragen € 35,00 per bestelling, bij bestellingen van meer dan € 750,00 komen de verzendkosten te vervallen.

VERZENDING bij overige BESTELLING

Bij bestellingen die niet via de webshop zijn geplaatst zijn de levercondities af fabriek. De verzendkosten worden dan berekend op basis van gewicht en afmetingen.

LEVERTIJD VAN UW BESTELLING

De producten hebben, mits op voorraad, een levertijd van nul tot vier weken na ontvangst van uw betaling. Specials en de leveringen van alle overige leveranciers worden via TecforRec afgehandeld. Eventuele afwijkingen m.b.t. de standaard levertijd melden wij u zo snel mogelijk. U ontvangt hierover altijd een bericht. Heeft u vragen over de levertijd van een bepaald product, vraag het ons gerust.