Gespecialiseerd in recreatietechniek
Producten op maat
2 jaar garantie

Jachthaven Cadzand-Bad

Jachthaven Cadzand-Bad

- Havenmeester Arno Basting

De jachthaven van Cadzand-Bad trekt veel zeevarende toeristen. Mooi gelegen aan de Noordzee en de Westerschelde met een unieke ligging tussen Breskens en de Belgische kust werd de jachthaven in 2016 met zijn 125 ligplaatsen geopend.

“TecforRec heeft in 2016 alle steigers met een complete elektrische installatie voorzien zodat alle pleziervaarttoeristen van alle gemakken worden voorzien,“ zeg Arno Basting, Havenmeester van Jachthaven Cadzand-Bad.

In samenwerking met het zusterbedrijf PIA b.v. werden de steigers uitgerust met stroom-, (vuil)water, licht-, WiFi-, en blusvoorzieningen en reddingsmiddelen. Ook het havenmanagementsysteem is onderdeel van het project.

De speciaal voor deze haven bordeaux rood gespoten 19 Ocean kasten dienen als stroomverzorging van de boten en jachten. Ook de 2 vuilwaterstations zijn in dezelfde kleur gespoten om een eenheid en een unieke uitstraling te creëren.

Om de heftige weersomstandigheden aan de kust te weerstaan, is er speciaal gekozen om alle applicaties met roestvrijstaal (RVS 316) te voorzien, zoals bijvoorbeeld te zien is aan de 22 waterhaspels van TecforRec. Het resultaat is een duurzame en kwalitatief hoge uitstraling.

Met de steeds strengere regels omtrent brand veiligheid zijn er ook blusleidingen onder de steigers gelegd, die aangesloten zijn aan hydranten. Met 5 reddingsstations, 10 noodtrappen en 55 robuuste oriëntatieverlichtingspalen zijn de steigers veilig uitgerust. De oriëntatieverlichting is exclusief ontworpen voor de jachthaven van Cadzand-Bad.

Boven aan de ingang van de jachthaven staan 5 fiets oplaadpunten met bijpassende fietsbeugels. Deze passen bij de rest van de RVS voorzieningen op de steiger.

"TecforRec heeft in 2016 alle steigers met een complete elektrische installatie voorzien zodat alle pleziervaarttoeristen van alle gemakken worden voorzien."

Interesse in een project als dit?

Vraag vrijblijvend een offerte aan
© Copyright
2024
TECforREC
Powered by iClicks