Gespecialiseerd in recreatietechniek
Producten op maat
2 jaar garantie

Jachthaven Scharendijke

Jachthaven Scharendijke

- Bestuursvoorzitter Cor Beijer

Jachthaven Scharendijke, gelegen aan de Grevelingenmeer, is een grote, maar betrekkelijk rustige haven; omzoomd door groene dijken op slechts twintig minuten lopen van het Noordzeestrand.

Sinds 2021 is Jachthaven Scharendijke bezig met de vernieuwing van alle 20 steigers. Naast het geraamte van de steigers wordt de bekabeling en de stroom- en waterverzorging flink aangepakt en vernieuwd. Dit gebeurd in fases. De handige havenmeesters werken in eigen beheer, maar de stroom- en wateraanleg wordt in samenwerking met de lokale installateur uitgevoerd. Zo worden ook alle 73 Quantum stroom- en waterzuilen van TecforRec op alle steigers door hen aangesloten.

“Al onze leden en passanten hebben stroom en water nodig waar ze gemakkelijk bij kunnen,” zegt Cor Beijer, Voorzitter van het SJS Bestuur.

De buitenzijde van de Quantum stroom- en waterzuilen is opgebouwd uit een stevige, geanodiseerde aluminium frame. Geanodiseerd aluminium zorgt ervoor dat dit product minder corrosiegevoelig is en langer mee gaat. De Dibond buitenpanelen zijn UV bestendig en standaard in verschillende RAL-kleuren te bestellen.

"Al onze leden en passanten hebben stroom en water nodig waar ze gemakkelijk bij kunnen. Stroom en water zijn geïntegreerd in een zuil. Dit scheelt ruimte en alles is goed toegankelijk voor de gebruiker op de steiger."

Interesse in een project als dit?

Vraag vrijblijvend een offerte aan
© Copyright
2024
TECforREC
Powered by iClicks