JACHTHAVEN W.V. ZIERIKZEE

De verenigingshaven Zierikzee was toe aan vernieuwing en zocht in het voorjaar 2017 een leverancier. Die leverancier was TecforRec en hebben we nieuwe elektrische infrastructuur en moderne technische toepassingen op de steigers gerealiseerd dat aan de behoeftes en eisen van de leden en passanten voldeed.

De nieuwe elektrische infrastructuur bestond uit het vervangen en nieuw aanleggen van toevoerkabels naar de stroompalen aan wal en het vervangen van gehele bekabeling incl. groepen en verdeelkasten. Daarnaast zijn om de boten van leden en passanten van stroom te voorzien, in de loop van 2017 zestien moderne stroomzuilen van 16 ampère (type Quantum) van TecforRec op de steigers geïnstalleerd. Geïntegreerd in de Quantum stroomzuil is een kaart-betaalsysteem, waarmee elke booteigenaar zijn eigen stroomverbruik kan registreren. 

Tot slot werd in het voorjaar van 2018 de laatste fase van het installatieproces afgerond. Voor de waterverzorging van de boten werden tien RVS waterhaspels van TecforRec B.V. op de steigers gemonteerd.