Gespecialiseerd in recreatietechniek
Producten op maat
2 jaar garantie

Retourneren & service

Herroepingsrecht

Toch niet tevreden over je bestelling?

Over retourneren doen wij niet moeilijk mits het over een standaard product gaat. Je hebt het recht om binnen zeven dagen na ontvangst van jouw aangekocht(e) product(en) kosteloos en zonder opgave van redenen retour te zenden. Hiervoor dien je contact op te nemen met ons zodat wij op de hoogte zijn van de retourzending. Je dient dan uiterlijk binnen twee werkdagen na contact de producten retour te zenden.

Op maatwerk producten welke speciaal voor jou zijn samengesteld is geen herroepingsrecht van toepassing.

Retourzending

Hoe kan ik een retourzending aanvragen?

Indien je een of meerdere producten retour wenst te zenden en deze vallen onder het herroepingsrecht dan dien je telefonisch of per email contact met ons op te nemen. Na ontvangst van de goederen krijg je jouw aankoopbedrag retour. De portokosten voor deze retourzending zijn voor eigen rekening.

Vul deze retourbon in. Vermeld in je correspondentie altijd duidelijk om welke bestelling het gaat door het opnemen van jouw bestelnummer en factuurnummer. Ingevulde retourbon graag met de retourzending meesturen.

Ongeacht de reden voor de retourzending, wij zorgen graag voor een gepaste oplossing.

Adres voor retourzending:

Tec4Rec B.V.
Energieweg 29
4691 SE Tholen

Service

Heb je een klacht?

Wij behandelen jouw bestelling altijd met de uiterste zorg en aandacht, en dan gaat er soms toch nog iets mis. Je hebt een klacht, een foutieve levering ontvangen of deze is beschadigd aangekomen? Dat vinden wij erg vervelend voor jou en dat gaan wij uiteraard zo snel mogelijk oplossen.

Is de levering beschadigd of foutief geleverd?

Bij beschadiging en/of foutieve levering dien je dit binnen zeven werkdagen schriftelijk aan ons mede te delen onder vermelding van bestel- en factuurnummer. Graag klacht sturen naar info@tecforrec.com met een duidelijke omschrijving van de constatering, eventueel onderbouwd met foto’s. Je mag ons naast het versturen van een email uiteraard ook bellen.

Werkt het product niet na behoren?

Doet het product niet wat het zou moeten doen na levering? Dan raden we je aan om eerst de gebruikershandleiding nogmaals goed door te lezen. Misschien kun je het probleem zelf al wel oplossen, zodat je toch meteen gebruik kan maken van het product en niet hoeft te reclameren. Anders graag stappen zoals bovenaan vermeld opvolgen.

© Copyright
2024
TECforREC
Powered by iClicks