Vakbeurzen

Hieronder een overzicht waar U TecforRec kunt vinden in het aankomende seizoen.


METSTRADE show, Amsterdam  -  13-14-15 november 2018

De METSTRADE show 13-14-15 november 2018 in Amsterdam RAI is wereldwijd de grootste en meest bezochte B2B-show voor de pleziervaart, waarmee de maritieme industrie al decennia lang samenwerkt. Dit wereldwijde bedrijfsplatform en gemeenschap richt zich op innovatie, marktontwikkelingen en on-site netwerken. Het is de perfecte plek om winstgevende relaties te smeden en nieuwe product lanceringen door 1.500 exposanten uit meer dan 40 landen te kunnen verwerkelijken.
U kunt ons hier vinden op de stand van Rolec services.

 

Recreatie vakbeurs, Hardenberg  -  27-28-29 november 2018

Recreatie Vakbeurs is dé vakbeurs voor verblijfsrecreatie, het bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting van vakantieparken. Evenementenhal Hardenberg bedient hiermee het enorme aanbod van en de vraag naar recreatie (mogelijkheden) van de gehele Benelux.

TecforRec neemt wederom deel aan de Recreatievakbeurs en introduceert tijdens deze beurs een haar productlijn op het gebied van doe-het-zelf aansluitkasten voor campings en camper plaatsen. De aansluitkasten zijn dan ook eenvoudig te bestellen via de webshop en kunnen worden geleverd binnen 48 uur. Naast deze interessante productlijn laten wij ook andere producten zien uit het Rolec producten gamma.

Recreatie Vakbeurs

Bootholland 2019

Boot Holland vaart voor de vloot uit. Jaar op jaar toont deze inspirerende beurs de nieuwste ontwikkelingen in de watersport. Boot Holland is hét moment om het nieuwe watersportseizoen in te luiden. Ook TecforRec is hier weer present en toont de laatste nieuws op het gebied van toebehoren voor de jachthavens.

Boot Holland