Servicezuil

Servicezuil, stroompaal, stroomzuil: er bestaan veel benamingen voor stroomaansluitingen die u nodig kunt hebben op uw camping of jachthaven. Met TecforRec’s uitgebreide aanbod vindt u altijd de passende servicezuil.

  • 2 jaar garantie
  • Boven de €50,- gratis verzending
  • Offerte op maat mogelijk

Bekijk ons complete aanbod servicezuilen

Maatwerk voor uw servicezuil

Natuurlijk is het ook belangrijk dat de hoogte, kappen en kleur van uw servicezuil, passen bij de uitstraling van uw camping, haven, recreatiepark of gebied. Wij stemmen iedere servicezuil daarom af op de specifieke gebruikswensen.
De servicezuil kan naast de stroomaansluiting bijvoorbeeld ook beschikken over een drinkwateraansluiting. Met een breed assortiment van servicezuilen voor de levering van elektriciteit en/of water, prepaid systemen en voorzieningen voor openbare ruimten creëren we verschillende niveaus van oplossingen voor de recreatieve sector. In het advies laten we ons leiden door de specifieke behoeftes van de klant, budget en de locatie, waardoor voor iedereen de optimale en meest functionele oplossing wordt gecreëerd.

Servicezuil kopen bij TecforRec

Naast maatwerk voor uw servicezuil kunt u ook een standaard servicezuil online kopen in onze webwinkel. Kijk hiervoor bij het volledige productaanbod. Mocht u vragen hebben over een product, neem gerust contact met ons op.